Elindult az „Öltöztess fel egy ajtót!” ötletpályázat

Hírek

Elindult az „Öltöztess fel egy ajtót!” ötletpályázat

Hosszabb kihagyás után, idén újra pályázatot hirdet a Hörmann Hungária Kft. A kiírásban ezúttal a fenntarthatóság témakörében, egy ajtó „felöltöztetését” várja el a pályázóktól a cég. 

Egy beltéri ajtónak sokszor nem tulajdonítunk túl nagy jelentőséget, pedig ezek a termékek ahogy otthonunk, úgy életünk szerves részévé is válnak. Az ilyen típusú ajtók nem csak hasznos és előnyös funkciókat, hanem megannyi díszítési lehetőséget is magukba rejtenek.

Ezt a lehetőséget meglátva, a Hörmann Hungária Kft. ismét pályázatot hirdetett, melyben egy adott méretű beltéri ajtót kell, egy adott téma alapján „felöltöztetni”. Az elkészült pályaműveket szakmai zsűri bírálja el.

„A Hörmann Hungária Kft. számára kiemelten fontos a tehetségek, a jó ötletek felismerése, gondozása. A most elindított ötletpályázat újra egy izgalmas vállalkozás a Hörmann Hungária Kft. életében, amelynek főszereplője azok – az igen népszerű beltéri ajtók – amelyek jelen vannak mindennapi életünkben. Hozzáérünk, használjuk, de nem tulajdonítunk nekik igazi jelentőséget. A célunk az, hogy ez változzon: legyen valódi dísze az ajtó életünknek!” – mondta el Szujó László ügyvezető.

A pályázati kiírást a Hörmann közösségi oldalán hirdette meg, ahová komment formájában várják a beadandó pályaműveket. A kiválasztott alkotásokat egy háromtagú, szakmai zsűri bírálja el, a közönség által megszavazott öt pályamű alkotója pedig, fejenként 50 ezer forintos díjazásban részesül. Emellett a „felöltöztetett” ajtók a szigetszentmiklósi kiállítóteremben is kiállításra kerülnek.

További információt a pályázatáról az alábbi linken: hormann.hu/palyazati-felhivas és a Hörmann Facebook-oldalán találnak.

ajto.jpg




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Ajtóból polc
Fölöslegessé vált egy ajtónyílás Dén Jánoséknál, Tasson. Ez azonban nem jelenti azt, hogy funkciótlanná is: a tok kibontása után kisméretű téglával fel lett falazva és az áram, valamint a tévékábel a helyére lett vezetve.


Gép- és anyagújdonságok
Új okosotthon vezérlő a Hörmanntól
Új területen – az okosotthonok világában – terjeszkedik a német illetőségű Hörmann, mely bemutatta legújabb megoldását, a Homee-t. A dizájnos kocka alakú irányítóközpont a kapu- és ajtómeghajtások központosítása mellett, más Homee kompatibilis eszközökkel is bővíthető, mely így teljeskörű megoldást kínál az okosotthonra vágyó felhasználóknak.


Ötletek
Okos város, okos ház: a BUSZESZ újragondolva
Két fiatal pályakezdő tervező gondolt egy merészet, és...


Gép- és anyagújdonságok
A szürke az új fehér
A fehér szín egyértelműen a múlté – már ami a nyílászárókat illeti.








Kert-balkon

Virágozzon a farmer!








Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság