Szórakoztató játékok minden generációnak

Hírek

Szórakoztató játékok minden generációnak

Hasznos és eredeti ajándék ötletek személyre szabva Karácsonyra

A Bonami csapata összegyűjtötte a legeredetibb játékokat és modern ajándék ötleteket, amelyek inspirálják a kisgyermekeket, de még a tinédzsereket is. Bármely korosztálynak keresel meglepetést, legyen szó akár a gyermeked iskolatársáról, garantáltan nem hagyunk ötlet nélkül, mert tudjuk, hogy a legnagyobb kihívást a korosztályhoz illő, személyre szabott ajándék beszerzése jelenti.

bonami_flexa_christmas_2019_01_49066582293_o.jpg

Ajándék ötletek a legkisebbeknek

Minden új játék rendkívül izgalmas az újszülöttek, a kisgyermekek és az óvodások számára. Ebben a korban az érintés a legfontosabb érzékelés, amelyet bizonyos játékokkal, eszközökkel kiválóan lehet fejleszteni. Ehhez a különböző csörgők, fajátékok, vagy egy komplett konyhasarok kialakítása is jó választás lehet. Mivel a Bonami az egész családra és tagjai mentális egészségére is gondol, olyan választékot állítottak össze fa- és plüss játékokból, amelyek nem zajosak, de fejlesztik a gyerekek motoros képességeit és a kreativitásukat. Később, ha kinövi a gyerek a játékokat, akkor más kisgyermekes családtagnak adományozhatod őket, amiért szüleik biztosan nagyon hálásak lesznek.

bonami_flexa_christmas_2019_03_49067101501_o.jpg

“A megfelelő ajándék kiválasztásával segíthetünk a legkisebbeknek, hogy új kihívásokkal találkozzanak, ugyanakkor megőrizhessék mesés világukat.” - Bonami

Ajándék ötletek iskolás lányoknak

Az iskolás korú gyermekeknek sokat kell tanulniuk a számolástól kezdve a betűkig, amit gyakorolhatnak egy mágneses táblán is. De emellett sok egyéb hasznos dolgot is el kell sajátítaniuk ebben a korban, ami a hétköznapi élethez fontos. Ilyen például a cipőfűzés, amit egy oktató játék segítségével maguk is megtehetnek. Ugyanakkor fontos, hogy hagyjunk elegendő időt és helyet nekik a játékra, hogy kellőképp kikapcsolódhassanak az autópályán, a babaházban vagy éppen a galaxisban a gyerekszoba szőnyegén.

bonami_flexa_christmas_2019_06_49067308182_o.jpg

Ajándék ötletek tinédzsereknek és felnőtt gyerekeknek

Szeretnéd meglepni tizenéves gyermekedet, de fogalmad sincs, hogy mi iránt érdeklődik éppen vagy mi köti le a figyelmét? Ha direkt megkérdezed, akkor megfosztod őt és magad is a meglepetés pillanatától. Légy inkább ügyes és inspirálódj a legmodernebb hátizsákok, fejhallgatók, lemezjátszók és hangszórók választékából, amelyek tökéletesen illeszkednek ennek a korosztálynak az elképzeléseihez. Ha családodban kalandvágyó utazók is vannak, akkor különösen örülhetnek egy hordozható töltőnek, egy utazó bögrének vagy egy kaparós térképet, amely megjelöli a korábban meglátogatott országokat.

bonami_second7.jpg

Idén legyél Te, aki a legszemélyreszabottabb ajándékokat adja szeretteinek!

Facebook: www.facebook.com/bonami.hu

Instagram: www.instagram.com/bonami.hu




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Advent skandináv módra – jöhet a lelassulás
A téli időszámítás beköszönte, a korai sötétedés igazából egyetlen nagy előnnyel jár: itt a karácsonyimádók ideje, végre legálisan lehet készülődni az év legszebb ünnepére. Természetesen a karácsonyt megelőzi még egy igazán szép időszak, az advent, amikor is valóban meg lehet és meg is kell találni a pillanatokat egy kis lelassulásra.


Szerszám-anyag
Gravírozott képkeret készítése
Ajándékozzunk karácsonyra saját kezűleg gravírozott képkeretet! Most még több mint elegendő időnk van az elkészítésére.


Ötletek
Dekorcsillag néhány deszkából és egy égősorból
Minimális mennyiségű alapanyag kell mindössze ennek a hangulatos, világító dekorációnak az elkészítéséhez.


Hírek
Évi 30,5 kilogramm műanyag csomagolási hulladék jut egy magyarra
Statisztikai adatok szerint Európában az összes műanyag-felhasználás 40 százalékát csomagolásra használják, Magyarországon pedig évi 30,5 kilogramm műanyag csomagolási hulladék jut egy főre.




Gép- és anyagújdonságok

A Praktiker már a karácsonyra készül












Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság