Ezernyi forma, milliónyi szín

Hírek

Ezernyi forma, milliónyi szín

Március 19-22. közt látható a Magyar Orchidea Társaság négynapos tavaszi orchidea- és bromélia-kiállítása a Vajdahunyadvárban.

A Magyar Orchidea Társaság tavaszi kiállítása március 19 és 22. között kerül megrendezésre a városligeti Vajdahunyadvárban.

 A kiállításon a Délkelet-Ázsiában honos orchideát, a Rhynchostylist mutatjuk be, ami Európai környezetben speciális igényei miatt nehezen tartható, ezért is számít nálunk különlegességnek.

E fantasztikus szépségű virágon kívül sok más, tavasszal nyíló orchideával találkozhatnak látogatóink, ezen kívül lesznek orchideatartással kapcsolatos előadások, ahol mindenki tanácsot kaphat otthon nevelt kedvencének kivirágoztatásához. 

www.orchideatarsasag.hu

Időpont: március 19-22.

Helyszín: Magyar Mezőgazdasági Múzeum, Budapest XIV. kerület, Vajdahunyadvár (a Hősök tere mögött)

 

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
A 30 éves CONSTRUMÁN ismét kiállít az idén 20 éves Mapei Kft.
A nemzetközileg is elismert építőipari szakkiállítás 30. évfordulóját 2011-ben hat napos nyitva tartással ünneplik a kiállítók, így a szakmai programokra is 3 nap áll rendelkezésre, illetve a nagyközönség is 3 napig keresheti fel a kiállítást.


Gép- és anyagújdonságok
A szerethető konyhák kiállítása 2019
A jubileumi 10. Konyhakiállításon olyan világszínvonalú újdonságokkal, ötletekkel, termékekkel és megoldásokkal találkozhatsz, amelyekkel korábban még soha!


Hírek
Jön a Konyhakiállítás!
  Fedezd fel a legfrissebb konyhai trendeket és megoldásokat!


Otthon-bútor
Teremtsen otthont velünk!
Elegancia, kényelem, megbízhatóság, innováció, minőségi termékek, jó árak egy helyen. Ezt ígéri a 17. HAJDÚÉP és ENERGOexpo Szakkiállítás 2019. április 12-14 között. A helyszín változatlanul a Főnix Csarnok, ahol közel 60 kiállító várja az otthonuk megteremtésén, átalakításán munkálkodó kis-és nagycsaládosokat.
Gép- és anyagújdonságok

Itt az idő, hogy újragondold a konyhádat!


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság