Jön a Konyhakiállítás!

Hírek

Jön a Konyhakiállítás!

  Fedezd fel a legfrissebb konyhai trendeket és megoldásokat!

Gyere el a Konyhakiállításra, ahol biztosan megtalálod, ami a tökéletes konyhát jelenti számodra, legyen az konyha- vagy étkezőbútor, kisgép, nagygép, konyhai felszerelés vagy maga a főzés élménye. Az egész napos konyhatervezési tanácsadás mellett megnézheted a 2020-es év legújabb konyhabútor trendjeit és lélegzetelállító konyhagépeit.

konyhakiallitas_2020_partner_insta_post_1.jpg

A kiállításon olyan világszínvonalú újdonságokkal, ötletekkel, termékekkel és megoldásokkal találkozhatsz, melyekkel korábban még sosem! A szakma hazai képviselői itt mutatják be legfrissebb bútoraikat, kis- és nagygép újdonságaikat, eszközeiket a nagyközönség számára. Ha építkezel, felújítasz vagy csupán szenvedélyes konyhaművészként izgalmas megoldások után kutatsz, itt a helyed!




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Hírek
Újabb női felsővezető a Praktiker menedzsmentjében
Márton Katalin HR és CSR igazgató is tagja lett január 1-től a magyar tulajdonú Praktiker menedzsmentjének, mivel a HR terület és a társadalmi felelősségvállalás kiemelt szerepet kap a jövőben a barkácsáruház-lánc életében.


Hírek
Elindult a 2023-as építési bajnokság!
2023-ban is elindult az építési bajnokság! Nevezz be saját kezűleg készített munkáiddal az értékes nyereményekért!


Hírek
A csoportos beszedési megbízás az adathalász próbálkozások ellen is komoly védelmet nyújt
Jelentős anyagi kárral járhat, ha a közmű- és energiaszolgáltatók nevében érkező hamis, adathalász levelekre válaszolva a fogyasztók személyes adatokat adnak meg vagy csalók számlájára utalnak „elmaradt” számlatartozásokat. Ez ellen nyújt védelmet, ha a számlákat csoportos beszedési megbízás útján vagy a szolgáltatói applikációk segítségével egyenlítjük ki.


Hírek
Környezettudatos megoldások, modern anyagok a budapesti lakóparkban
Gyönyörű környezetben, a XIII. kerület szívében található az a nagyszabású lakópark, mely összesen 744 lakásával, több, mint 8 ezer négyzetméteres telekterületével, korát megelőző fejlesztésekkel készült el idén nyáron.
















Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság