Februárban újra Ambiente szakvásár Frankfurtban

Hírek

Februárban újra Ambiente szakvásár Frankfurtban

2023. február 3. és 7. között rendezik Frankfurtban az Ambiente, a Christmasworld és a Creativeworld szakvárásokat.

Három kiállítás együtt

Februárban egy kiállítás keretein belül tekinthetnek meg három kereskedelmi vásárt az érdeklődők Frankfurtban. A Christmasworld vásáron a karácsony és az ünnep tematikáját járják körbe, fókuszban az újdonságokkal, 2023-as trendekkel. A Creativeworld nemzetközi hobby-, barkács- és művészkellékek legfontosabb szakvására jövőbe mutató trendekkel, a legújabb anyagokkal és számtalan szakmai előadással. Az Ambiente vásáron a lakberendezés területét képviselő kiállítók nyújtanak inspirációs forrást a lakberendezési dizájn, a beltéri dekoráció és berendezési tárgyak iránt érdeklődő vásárlók és szakemberek számára.

ambiente1.jpg

Már több mint 4700 kiállító jelezte részvételét, így együttesen a világ legnagyobb vásári platformját alkotják. A koronavírus járvány után végre lehetőség nyílik a személyes találkozókra, a hálózatépítésre, üzleti kapcsolatok kialakítására.

Ambiente újdonságok

Az Ambiente idei újdonságai közé tartozik az úgynevezett Ambiente Working: ebben a szekcióban bemutatkoznak az új irodaszerek. „Az otthon és az iroda közötti határok összemosódtak. Ez jelentős változásokat hozott az irodaszergyártók termékportfóliójában. Megváltoztak többek között az értékesítési csatornák és a célcsoportok is” - mondta Yvonne Engelmann, a Living, Giving, Working ágazatok igazgatója.

ambiente2.jpg

Az Ambiente Trends 23+ a fenntarthatóságra, az újdonságokra és a dizájnikonokra koncentrál. Egy átfogó képet mutat a fogyasztási cikkek szektorának új termékeiről – ez 2023-ban főként a modern munkahely fogalmát jelenti. Rengeteg inspiráció, napi előadások várják a látogatókat, hogy jobban elmélyedhessenek a trendek világában.

ambiente3.jpg

Fotók: Messe Frankfurt/Jean-Luc Valentin




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Hírek
Szezonális és karácsonyi dekorációk a Christmasworld-ön
A Christmasworld a szezonális és a karácsonyi dekorációk vezető nemzetközi szakvásáraként kijelöli a következő ünnepi szezon trendjeit. A Messe Frankfurt megbízásából ehhez gyűjt inspirációt világszerte a bora.herke.palmisano stílusügynökség. A szakemberek 2024. január 26. és 30. között három meghatározó stílustrendet mutatnak be a Christmasworld-ön: a 4.1-es csarnok előterében található, a kiállítók termékeivel díszített Trend Area a kereskedelem elé tárja, hogy mely új dizájnok, színek, anyagok és technikák jutnak most fontos szerephez.


Hírek
Jön a Christmasworld 2023
A karácsonyi dekorációt meghatározó színeket, formákat és mintákat a nemzetközi szakkereskedők élőben ismerhetik meg a küszöbön álló Christmasworld szakvásáron.


csináld magad
Amibente, a nemzetközi dizájn és lakberendezési vásár
Az Ambiente szakvásáron mindent megtudhatsz a lakberendezési dizájnról, a beltéri dekorációkról és berendezési tárgyakról és a legújabb trendekről!


Hírek
Szakvásárok Frankfurtban: jön az Ambiente, a Christmasworld és a Creativeworld
Milyen újdonságok várhatók a fogyasztási cikkek vezető nemzetközi vásárain 2024-ben, így az Ambiente, a Christmasworld és a Creativeworld kiállításokon? Mely márkák képviseltetik magukat, és milyen kiemelkedő eseményekre számíthatunk a közelgő rendezvényeken? Erről tájékoztatta a szakmai sajtó képviselőit a terület két vezetője, Julia Uherek és Philipp Ferger. A sajtóeseményen körvonalazták a jövőt, betekintést nyújtottak a vásártrió aktuális helyzetébe és felhívták a figyelmet a tervezett fénypontokra.
















Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság