Környezettudatos megoldások, modern anyagok a budapesti lakóparkban

Hírek

Környezettudatos megoldások, modern anyagok a budapesti lakóparkban

Gyönyörű környezetben, a XIII. kerület szívében található az a nagyszabású lakópark, mely összesen 744 lakásával, több, mint 8 ezer négyzetméteres telekterületével, korát megelőző fejlesztésekkel készült el idén nyáron.

Maximális kényelem, igazi álomotthon

A Kassák Projekt egy három ütemben épülő, nagyszabású lakópark. Első üteme a Kassák Residence, második üteme a Kassák Passage, utolsó harmadik üteme, pedig a Kassák Terrace. A hazai piacon egy teljesen új koncepciót hozott a Kassák projekt, ugyanis először kínált közösségi szolgáltatásokat értékajánlatának részeként. A lakások energiahatékony felszerelésűek, a hőháztartás és a fényellátás optimalizálva van az egész lakópark területén. Környezettudatos megoldások várják a lakókat, akik maximális kényelmet és élményeket is kapnak a lakás mellé.

A kivitelezéshez a Hörmann a laksásokon belüli beltéri ajtókat, szekcionált és redőny garázskapukat, kültérben tűzgátló acél ajtókat, valamint tűzgátló tolókapukat biztosított.

„Mindig fontos és megtisztelő egy ilyen volumenű fejlesztésben részt venni, hiszen a Hörmann termékpalettája elég széles és minőségi, hogy megfeleljen a szigorú előírásoknak. Ma már az sem meglepő, hogy tradicionális garázskapu gyártóként, a kivitelezők nem csak ezen termékeket keresik rajtunk, hanem magas minőségű beltéri faajtóink is. Napjainkban már ez az üzletágunk is akkora jelentőségű, mint korábban a garázskapusunk volt” – mondta el Szujó László, a Hörmann Hungária ügyvezetője.

ajto.jpg

Fotó: Venczel Zsolt




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
csináld magad
Otthonfelújítás saját kezűleg: az ajtócserétől a burkolásig
Régóta halogatod az otthonfelújítást? Idén talán eljött az ideje annak, hogy belevágj. Vannak olyan projektek, amit akár te magad, szakember segítsége nélkül is megvalósíthatsz. Íme néhány közülük!


Hírek
S/alon Budapest 2023: ismerd meg a legfrissebb lakástrendeket
Tükrök, üvegek, fémek, fa, természetes textilek és bőr – ezek hódítanak a 2023/2024-es szezonban a lakástrendek területén. Fontos funkció lett a kényelem mellett a játékosság, a geometriai formákat lassan leváltják a szabálytalan alakzatok, az ázsiai behatások pedig továbbra is hódítanak.


Gép- és anyagújdonságok
A szürke az új fehér
A fehér szín egyértelműen a múlté – már ami a nyílászárókat illeti.


Otthon-bútor
Ajtó a falba csúsztatva
A helykihasználás szempontjából ideális lakberendezési megoldás a tolóajtó, különösen az a típus, amelynek ajtólapja a falsíkba csúsztatható. Így az a falfelület sem vész el, amely a külső szerelésű ajtók esetében kihasználhatatlanná válik. Cikkünkben ilyen szerkezeteket mutatunk be: készen kapható rendszereket és egy favázasat, amelyet a famunkákban jártasak könnyen elkészíthetnek.










Otthon-bútor

Ajtóból polc






Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság