Felvásárlással erősödik a német garázskapugyártó

Hírek

Felvásárlással erősödik a német garázskapugyártó

A Hörmann csoport, Európa vezető kapu-, ajtó-, tok- és meghajtás-gyártója felvásárolta a kontinens egyik legrégebbi faajtó- és tokgyártó vállalatát, a Lebo-t.

A jelenlegi pandémiás helyzetben szokatlant lépett a Hörmann csoport: zsugorodás helyett, a bővülés mellett döntöttek. 

„A Lebo felvásárlásával bővíteni kívánjuk kínálatunkat, valamint gyártói kapacitásunkat a fa beltéri ajtók piacán. A Lebo továbbra is önállóan fog működni, tovább erősítve jó piaci pozícióját” – mondta Martin J. Hörmann, a Hörmann-csoport korlátlan felelősséggel rendelkező tagja, majd hozzátette: „A Hörmann feltett szándéka, hogy a felvásárlással infrastrukturális, gyártói beruházás is megtörténjen. Ezzel szeretnénk felkészíteni a Lebo-t az előttünk álló kihívásokra és a nemzetközi tevékenységük bővítésére.”

A Lebo évente közel 200 ezer ajtóelemet gyárt, mintegy 220 alkalmazottal a münsterlandi Bocholtban és a rostocki Krakow am See kerületben található telephelyein. A vállalat legutóbb 45 millió eurós éves forgalmat ért el.

„Nagyon fontos volt számunkra, hogy vállalatunk – a meglévő alkalmazottainkkal együtt – jó kezekbe kerüljön” - mondták el az eladásról Matthias és Hans-Wilhelm Löhr, az eladó család képviselői. A Lebo managment-jében nem áll be változás a felvásárlás után, a cég vezetését továbbra is a jelenlegi ügyvezetők látják el.

hormann.jpg

Fotó: Hörmann KG




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Hírek
Újdonságok a Hörmann kínálatból a Construmán
A Hörmann Hungária Kft. a 2020-as évben ismét számos újdonságot mutat be az építőipar egyik csúcseseményén, a Construma kiállításon. A vállalat idén a Duragrain felületekre, a kapunyitás 4. meghajtásgenerációjára, illetve a faajtókra helyezte a fókuszt.


Otthon-bútor
Tippek ajtófelújításhoz
Régi, kopott a bejárati vagy a konyhaajtónk, de sokba kerülne újra cserélni? A megoldás: újítsuk fel saját kezűleg! Cikkünkben megmutatjuk, hogyan varázsolhatjuk néhány rövid lépésben újjá a régi kül- vagy beltéri ajtót. Mert kár lenne, ha az egész lakást felújítanánk, de elnyűtt ajtók mögött rejtőzne az új látvány hazatéréskor.


Otthon-bútor
Álomház lenyűgöző panorámával
Szó szerint behódol Pécs városa annak a családi háznak, amelyet Gálosi Bettina tervezett a „Stílus és Otthon – Jövő otthonai” pályázatára.


Szerszám-anyag
Garázskapu: szolgál és véd
Ma már egy garázskapunak amellett, hogy illeszkednie kell otthonunkhoz, számos kényelmi, balesetvédelmi és biztonsági szolgáltatást is kínálnia kell.










Gép- és anyagújdonságok

Biciklivel hajtott mobil faeszterga






Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság