Hasznos megoldások otthoni munkavégzéshez

Hírek

Hasznos megoldások otthoni munkavégzéshez

Az elmúlt egy évben egyre inkább hátterbe szorult a hagyományos irodai munkavégzés, helyette pedig a home office került előtérbe. A járványhelyzetre való tekintettel olyan munkáltatóknál is megjelenik az otthoni munkavégzés, ahol erre korábban nem volt példa.

Ehhez a munkavállalónak otthonában olyan körülményeket kell kialakítania, ahol biztonságos munkakörnyezet mellett, a rendelkezésre álló műszaki eszközökkel munkakörét teljes mértékben el tudja látni. Ehhez azt is szükséges megállapítani, hogy rendelkezésre áll-e infrastrukturális háttér (pl. internet, íróasztal, világítás, csatlakozóaljzatok a munkavégzés helyén, stb).

A Legrand kínálatában megtalálható POP-UP dobozok, vezeték nélküli töltők, elosztósorok  megoldást nyújtanak arra, hogy a munkavégzés helyén megfelelő csatlakozóaljzatokkal (erős- és gyengeáram egyaránt) biztosítsa a felhasználó számára a munkavégzést.

694810-tablet-tartos-elosztosor.jpg

Praktikussága és széles felhasználási köre, valamint esztétikus megjelenése miatt nem csak irodákban, hanem otthonokban is egyre népszerűbbek a Legrand süllyesztett, felnyíló „POP-UP” dobozai. Leginkább áramforrásként, de hálózati, videó vagy audió csatlakozóként is használhatók tárgyalóasztalba, íróasztalba vagy konyhabútorba szerelve. A bútorlapba süllyeszthető termékek esetében a szereléshez szükséges rögzítő elemek a dobozban megtalálhatók (elektromos szigetelő doboz, rögzítőkeret). A Legrand kínálatában elérhető 4 és 8 modulos, üres és előre felszerelt változatban is. A felszerelt változat többek között rendelkezik fehér 2P+F dugaljjal, USB kimenettel, RJ 45 informatikai csatlakozóaljzattal, igény szerint pedig egyéb videó és audió csatlakozási lehetőséggel is választható a Legrand Program Mosaic szerelvénycsalád funkciói közül. Esztétikailag elegáns és letisztult, a bútorlapból pedig mindössze 5mm-rel emelkedik ki. A POP-UP dobozok elérhetők fehér, rozsdamentes acél, sárgaréz, fekete és alumínium színben. A burkolat anyaga halogén mentes, tűzálló és ellenáll a rozsda és hőmérsékleti változásoknak egyaránt. Akik maguk szeretnék felszerelni, érdemes üres POP-UP dobozt választani, ami tetszőlegesen szerelhető fel 45x45 mm-es Program Mosaic bepattintható szerelvényekkel.

legrand3.jpg

Abban az esetben, ha a munkavégzés közvetlen közelében nem állnak rendelkezésre csatlakozóaljzatok, a Legrand elosztósorai biztosítják ezt. A hagyományos elosztósor tovább gondolt, új funkciókkal bővített tablet tartós elosztósora újdonságként jelent meg a Legrand kínálatában: a 3 db 2P+F dugalj mellett helyet kapott 2 db USB-A csatlakozóaljzat, valamint az elosztósor hátoldalán egy csúszásmentes bevonatú tablet tartó. Az asztali elosztósor 1,5 méter kábellel felszerelt, továbbá egy be/ki kapcsoló gomb is található rajta. A biztonságos használat érdekében csúszásmentes gumi talpakkal van felszerelve. Az elosztósor fehér és fekete színben is elérhető. A hagyományos elosztósorokon kívül megtalálhatók olyan elosztósorok is, amik modulárisak, Program Mosaic szerelvényekkel is felszerelhetők. Így a hagyományos 2P+F dugaljakon kívül USB, informatikai RJ45, videó vagy akár audió csatlakozóaljzatokkal is bővíthető.

legrand1.jpg

Eszközeinket azonban nem csak vezetékes megoldással lehet tölteni. A QI szabványt alkalmazó vezeték nélküli indukciós töltők segítségével az okostelefonok töltése is egyszerűbbé válik. A vezeték nélküli töltőkben elhelyezett tekercsek és az okostelefon között létrejövő elektromágneses tér biztosítja az akkumulátor töltését. A vezeték nélküli töltők bútorlapba süllyeszthetők (Katalógus szám: 077580) vagy falon kívüli (Katalógus szám: 077598) szerelvényezéssel építhetők ki.

Bővebb információk a termék kínálatról:

POP-UP dobozok:

https://legrand.hu/termekek/elosztosorok-es-elosztodugok/pop-up-dobozok

Asztali elosztósorok:

https://legrand.hu/termekek/elosztosorok-es-elosztodugok/asztalielosztosorok

Vezeték nélküli töltési megoldások:

https://legrand.hu/termekek/elosztosorok-es-elosztodugok/vezetek-nelkuli-toltesi-megoldasok (x)




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Hírek
Egy bolygónk van, szigeteljünk érte
Épületeink szigetelésével még többet tehetünk a Földünkért


Hírek
A vízvezetékek téliesítésére figyelmeztetnek: az extrém hideg csőtörést is okozhat
A vízmérők, valamint a vízvezetékek és a szerelvények téliesítésére figyelmezteti a lakosságot a Magyar Vízközmű Szövetség.


Hírek
Kocka alakú görögdinnyét termeszt egy magyar gazda
Kísérleti céllal kocka alakú görögdinnyét termeszt Hódmezővásárhelyen Pap Róbert.


Hírek
Új tetőcserepet kaptak az óvodák, iskolák
Országszerte 13 gyermekintézmény és 2 műemlék épület részesül idén támogatásban az építőipar legrégebbi jótékonysági összefogása, a Várépítő pályázat jóvoltából. A közel 14 millió forint értékben érkezett felajánlásokra idén 23 intézmény pályázott.
















Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság