Ezernyi forma, milliónyi szín

Hírek

Ezernyi forma, milliónyi szín

Március 19-22. közt látható a Magyar Orchidea Társaság négynapos tavaszi orchidea- és bromélia-kiállítása a Vajdahunyadvárban.

A Magyar Orchidea Társaság tavaszi kiállítása március 19 és 22. között kerül megrendezésre a városligeti Vajdahunyadvárban.

 A kiállításon a Délkelet-Ázsiában honos orchideát, a Rhynchostylist mutatjuk be, ami Európai környezetben speciális igényei miatt nehezen tartható, ezért is számít nálunk különlegességnek.

E fantasztikus szépségű virágon kívül sok más, tavasszal nyíló orchideával találkozhatnak látogatóink, ezen kívül lesznek orchideatartással kapcsolatos előadások, ahol mindenki tanácsot kaphat otthon nevelt kedvencének kivirágoztatásához. 

www.orchideatarsasag.hu

Időpont: március 19-22.

Helyszín: Magyar Mezőgazdasági Múzeum, Budapest XIV. kerület, Vajdahunyadvár (a Hősök tere mögött)

 




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Hírek
Idén valósítsd meg velünk a terveid!
A CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokor idén április 10-14. között várja mindazokat, akik éppen álmaik otthonát építik, a meglévő felújítását tervezik, vagy csak érdeklődnek a legújabb építőipari, épületgépészeti, lakberendezési megoldások iránt. A csokor kiállításai, a CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás és az OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállítás ebben az évben is rengeteg megoldást, ajánlatot, akciót kínál minden érdeklődőnek.


Hírek
Építkezel vagy felújítasz? Kérdéseid vannak? Mi segítünk, hogy merre indulj el
Nagy fába vágja a fejszéjét, aki építkezik, vagy akár „csak” felújít. Megszámlálhatatlan az ilyenkor felvetődő kérdések sora és nem könnyű ezekre megbízható forrásból válaszokat kapni.


Hírek
Őszi kaktuszkiállítás a Füvészkertben
50 éves lett a Magyar Kaktuszgyűjtők Egyesülete: ezt az évfordulót egy nagyszabású rendezvénnyel ünneplik meg az ELTE Füvészkertben szeptember 10-12. között. A látogatók két hatalmas sátorban csodálhatják meg a legszebb kaktuszokat, az árnyas lombok alatt pedig növényritkaságokat vásárolhatnak.


Ötletek
60 ezer méh segítségével készít szobrokat egy méhész
Méhek segítségével készít fantasztikus szobrokat egy lengyel méhész.










Gép- és anyagújdonságok

A szerethető konyhák kiállítása 2019






Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság