hirdetés



Jön a Konyhakiállítás!

Hírek

Jön a Konyhakiállítás!

  Fedezd fel a legfrissebb konyhai trendeket és megoldásokat!

Gyere el a Konyhakiállításra, ahol biztosan megtalálod, ami a tökéletes konyhát jelenti számodra, legyen az konyha- vagy étkezőbútor, kisgép, nagygép, konyhai felszerelés vagy maga a főzés élménye. Az egész napos konyhatervezési tanácsadás mellett megnézheted a 2020-es év legújabb konyhabútor trendjeit és lélegzetelállító konyhagépeit.

konyhakiallitas_2020_partner_insta_post_1.jpg

A kiállításon olyan világszínvonalú újdonságokkal, ötletekkel, termékekkel és megoldásokkal találkozhatsz, melyekkel korábban még sosem! A szakma hazai képviselői itt mutatják be legfrissebb bútoraikat, kis- és nagygép újdonságaikat, eszközeiket a nagyközönség számára. Ha építkezel, felújítasz vagy csupán szenvedélyes konyhaművészként izgalmas megoldások után kutatsz, itt a helyed!




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Hírek
A bivalyerős okostelefon: Itt az új Honor X8-as mobil!
Kipróbáltuk a megbízható Honor X márka új tagját, a Honor X8-at, amelynél az első csodálkozást az elérhető ára jelentette, noha innovatív technológiai megoldások sorát kínálja.


Hírek
Black Friday a barkácspiacon: hasznos tippek bevásárláshoz
A Black Friday már nemcsak a hálaadást követő péntekre vonatkozik, hanem ennél jóval tágabb időszakra: érdemes november közepétől készülni, ha jó ajánlatokat akarunk kifogni. Idén a barkácspiac sem kivétel, hiszen óriási kedvezmények jönnek – íme néhány tipp, hogyan tudunk a lakásfelújításon, karácsonyi dekoráción vagy akár a szerszámok beszerzésén spórolni.


Hírek
Óvd a környezetet: váltsd vissza az aludobozokat
Melyik alumínium dobozt lehet újrahasznosítani? A válasz egyszerű: mindegyiket! Az élhetőbb, tisztább környezet közös érdekünk. A visszaváltásuk, majd újrahasznosításuk kevesebb energiafelhasználást, következésképpen kisebb környezeti terhelést jelent. Ráadásul a visszaváltó automaták, amelyek a legjobb megoldást kínálják, még adnak is érte pár forintot.


Hírek
Ezért ne felejtsd el bejelenteni a felhasználóváltást a szolgáltató felé
Számos vitás ügy adódhat abból, ha a fogyasztók megfeledkeznek a felhasználói változások bejelentéséről a szolgáltató felé. A bejelentés elmaradása akár súlyos következményekkel is járhat, és az elszámolási problémákat utólag már nehéz megoldani. A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) ezért azt javasolja, hogy az átadás-átvételt ne csupán egymás között dokumentáljuk, hanem a változást szolgáltató felé is jelentsük be.











hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság