Magas minőségű vitaminok, személyre szabva

Hírek

Magas minőségű vitaminok, személyre szabva

A most indult egészséges életmód startup, a Habyt, személyre szabott vitaminokat biztosít vásárlói számára, havonta, házhoz szállítva, lebomló csomagolásban.

Mindennapi szokások

Mindannyian a szokásaink rabjai vagyunk, még ha nem is mindig valljuk be magunknak. Ha egyszer kialakult egy rutinunk, akkor nagyon nehezen térünk el tőle. Sőt, kellemetlenül is érezzük magunkat, ha nem tudunk a szokásaink szerint cselekedni. A cél, hogy az egészséges életmód is olyan szokás legyen, aminek elhagyásától rosszul éreznénk magunkat. Kialakítani egy új szokást, különösen, ha az egészségről van szó, nem egyszerű. Sok, kicsi, ismétlődő lépés kell hozzá, mint például a minden napos vitamin szedés. A Habyt, ahogy a neve is rejti, az egészséges szokások kialakításában segít. Mivel lenne egyszerűbb egészséges szokásokat kialakítani, mint egy naponta maximum 1 percet igénylő segítséggel a testünknek, a vitamin szedéssel?

A vitaminokhoz már az alapanyagokat is közvetlenül szerzik be, melyekből teljesen egyedi formulákat gyártanak. Ezeknek a formuláknak a kialakításában dietetikus, gyógyszerész és orvos szakértők is részt vettek.

habyt4.jpg

Személyre szabott vitaminok

Viszont nem csak a vitaminok minősége fontos, hanem az is, hogy olyan vitaminokat szedjünk, amik a leginkább megfelelőek számunkra. A személyre szabást a www.habyt.hu-n található egészségteszt kitöltése segíti elő, aminek eredménye egy részletes állapotfelmérés. A csomagok kialakításában a tesztet kiértékelő algoritmusunk figyelembe veszi az egészségi állapotot, életmódot és a személyes egészségcélokat is. Ennek a hármas egységnek az elemzése alapján adja ki a legmegfelelőbb vitamincsomagot.

Önmagukban azonban a vitaminok nem csodapirulák. Az egészséges élet eléréséhez több területen is figyelnünk kell magunkra, és ebből a vitamin csak az egyik. Az egészséges életmódnak 4 alkotóeleme van: a megfelelő táplálkozás, a testmozgás, a mentális egyensúly, és az ezeket támogató vitaminok.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Hírek
Folytatódik a diabmentorok képzése
DIABMENTOR - Az elnevezést a 18. születésnapját ünneplő Egy Csepp Figyelem Alapítvány találta ki. Ők azok a pedagógusok, akik azért felelnek óvodákban, iskolákban, hogy a cukorbeteg gyerekek megfelelő ellátást kapjanak. Egyre többen vannak az országban annak köszönhetően, hogy az Alapítvány szakemberei felkészítik őket az Oktatási Hivatal megbízásából, azaz a pedagógusok hivatalos képzését az Egy Csepp Figyelem Alapítvány végzi országszerte.


Hírek
Ezért fontos a rendszeres hallásellenőrzés
Aki nem lát, szemüveget hord. Aki nem hall jól, miért ne hordhatna hallókészüléket? A hallássegítő eszközök elfogadottsága a társadalomban még mindig nem megfelelő, pedig a viselőjének sokat javít életminőségén.


Hírek
Ez az üzletlánc lett az Év egészségtudatos kereskedője 2022-ben
Egyre többen vannak Magyarországon, akik valamilyen érzékenységgel rendelkeznek, illetve tudatosabban szeretnének étkezni. A SPAR az országos hálózatában több mint 1500 féle árucikket kínál számukra, s kiemelten kezeli az egészségtudatos életmód népszerűsítését is.


Gép- és anyagújdonságok
A levegőminőség is javítható a családi házak szigetelésével
Nemcsak energiahatékonysági, de szociális és egészségügyi kérdés is a szigetelés.








Gép- és anyagújdonságok

Kényelmes és egészséges matracok








Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság