hirdetés



Karácsonyi divat 2018

Gép- és anyagújdonságok

Karácsonyi divat 2018

Mindig van új a téli nap alatt. Az idei ünnepi trendek közt üdvözölhetjük a pávatoll színeit, a hópelyheket és a természetes anyagok térhódítását.

 

Boncz Péter, a Praktiker szakértőjének tanácsai következnek, hogy miképpen lehet hangulatos és trendi az idei karácsonyunk.

Meseszerű légiesség

Egyre ritkább a fehér karácsony… Viszont az otthonokba beszállingóznak a hópehely-dekorációk, melyekkel megidézhetjük gyerekkorunk meghitt ünnepeit. A hópelyhek klasszikus, finom hatást keltenek. Illenek a modern belső terekbe és a vintage otthonokba is. Jól mutatnak az üvegdekorációkkal együtt is. Túrjuk fel a padlást a nagyinál, hátha találunk különleges formájú üvegeket, melyeket égőkkel, gyertyákkal és gömbökkel varázsolhatunk ünnepivé!

Fémes csillogás

Aki a modernitást kedveli, válassza a metálos csillogást! Glamúros, elegáns hatást kelt a bronz, arany és ezüst színek kombinációja. Akkor a legszebb, ha szerény mennyiségben alkalmazzuk, hiszen a minimál jelszava: a kevesebb több! A karácsonyfadíszekhez választhatunk stilizált, fémes dekorációkat is, melyek az ünnepi fényekben teljesednek ki igazán.

Madaras jókedv
A legszebb színkombinációkat a természet teremti. Például a pávák tollazatában uralkodó összhatást, a zöld, a kék, a barna, a lila és az arany harmonikus kombinációját. Ezt hivatott utánozni az idei karácsonyfatrend. Így a tűlevelek sűrűjében erőteljesek a zöldek, a kékek és a lilák. Figyelem: csakis kifinomult ízlésűeknek ajánlott, mert könnyen túlzásba lehet esni!

Egyre szebb műfenyők

A mai műfenyőket szinte csak az illat hiánya különbözteti meg élő társaiktól. A legszebbek a minőségi szilikontüskés darabok, ezek hasonlítanak a leginkább színben, megjelenésben, struktúrában élő társaikra. A Praktiker áruházaiban a legjobb minőséget találjuk.

Játékos fénykavalkád

Az emberek minőség iránti növekvő igénye és a kreativitás a fénytechnikai megoldásoknál is jellemző. Az idei sláger a wifis applikációval kapcsolható izzó, de menők a ledes gyertyák is. A Praktiker új kedvence a fáklyaizzó, mely természetes hatást kelt, mégis biztonságosabb, mint az élőtüzes fáklya. Előnye, hogy kültéren és beltéren is használható és biztonságos, mert nem melegszik fel az izzó burkolata.

Kincsek az erdőből
A természetes anyagok kombinálása, a zöld elemek, faágak, textilek és papírdíszek alkalmazása a fenntartható trendek közé tartoznak. Valódi gyertyákkal vonzó és élő hangulatot adnak az enteriőröknek.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
csináld magad
Régi képkeretekből barkácsolt karácsonyi dekoráció
Van néhány kopott, nem használt képkereted? Ne dobd ki őket: barkácsolj belőlük mutatós karácsonyi dekorációt!


Gép- és anyagújdonságok
Új MEWA katalógus
Szeptembertől már Magyarországon is az új „World Wide Work by MEWA“ termékkatalógusból rendelhetünk mindent, ami a biztonságos munkavégzéshez kell.


csináld magad
Barkácsolj karácsonyfa alakú mécsestartót
Karácsonyi dekorációból soha nem elég! Barkácsolj magadnak és családodnak egy falra szerelhető, karácsonyfa alakú mécsestartót!


Gép- és anyagújdonságok
Nagyot változtak 2018-ra a konyhai trendek
Sokáig a minimalizmus uralta a konyhák küllemét, de idén sokat lazult a mostanáig jellemző színtelenség.




Gép- és anyagújdonságok

Karácsony előtti nappaliátalakítás







hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság