Nincs más teendőnk, mint fogni egy tepsit, sütőpapírt teríteni az aljára, rápakolni az éretlen banánokat és egy órára betenni a 150 Celsius fokra előmelegített sütőbe. A hő hatására a banán állaga puhább, a színe sárgább, az íze pedig sokkal-sokkal édesebb lesz! Ha kifejezetten sütibe szánjuk a banánokat, akkor akár tovább is bennhagyhatjuk. Mikor a héj teljesen megfeketedik, a banán húsa már pépes lesz, ami ideális állag sütemények készítéséhez.
A Zanussi nagy űrtartalmú szabadonálló és beépíthető sütői tökéletesen alkalmasak erre a feladatra is, ráadásul a pirolitikus tisztítási funkcióval ellátott modelleket energiatakarékosan és egyszerűen tisztán is tarthatjuk.
2014. november 12. 13:03
Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.