A 30 éves CONSTRUMÁN ismét kiállít az idén 20 éves Mapei Kft.

Gép- és anyagújdonságok

A 30 éves CONSTRUMÁN ismét kiállít az idén 20 éves Mapei Kft.

A nemzetközileg is elismert építőipari szakkiállítás 30. évfordulóját 2011-ben hat napos nyitva tartással ünneplik a kiállítók, így a szakmai programokra is 3 nap áll rendelkezésre, illetve a nagyközönség is 3 napig keresheti fel a kiállítást.

2011. április 5-én nyitja meg kapuit a hazai építőipar leglátogatottabb rendezvénye, ahol az idén 20 éves Mapei Kft. rengeteg újdonsággal készül, mind a szakma, mind pedig a magánépítkezők számára.

A Mapei idén számos újdonsággal és már jól bevált, ismert termékekkel várja az érdeklődőket az „A” Pavilon 112/B standján. Mi az, ami minden esetben megoldást és biztonságot jelent, legyen szó akár fürdőszobáról, medencéről vagy éppen teraszról?

A MAPELASTIC kenhető vízszigetelés garantáltan a burkolat és az Ön legjobb barátja! Azért, mert tartósan megóvja a burkolatot, mert kül- és beltérben egyaránt könnyen alkalmazható, és mert 16 kg-os kiszerelésben kisebb felületeket is költséghatékonyan szigetelhet vele.

A Mapei Kft. folyamatosan arra törekszik, hogy a burkolat ragasztóikkal elkészített burkolat hosszú távon probléma nélkül működjön, ne okozzon fejfájást se a kivitelezőnek, se a tulajdonosnak, tehát közvetve hozzájáruljanak ahhoz, hogy nyugodtabb, boldogabb életet élhessenek termékeik felhasználói! Ehhez ajánlanak az érdeklődőknek a kiállításon biztos megoldásokat nyújtó hidegburkolati rendszereket.

Mindezek mellett a környezetvédelem fontossága nem egy üres és divatos marketing frázis a Mapei-nél, hanem egy olyan komoly elkötelezettségről tanúskodó alapelv, amelyet az évek óta tartó termékfejlesztések és nemzetközi tanúsítványok igazolnak. A Mapei zöld vonalának nemzetközi megnevezése a GREEN INNOVATION, ami a Mapei környezettudatosságát, a környezet és egészség védelméért, megóvásáért tett erőfeszítéseit foglalja közös csoportba. A Mapei kutató-fejlesztő tevékenységének 70%-a a fenntartható fejlődés, a környezetkímélőbb megoldások keresésének jegyében zajlik, melynek eredményeképpen évek óta fejleszti természet- és egészségbarát termékeinek körét, hogy újabb és újabb lépéseket tegyenek a környezet megóvásáért a jövő generációi számára.

Ezen kívül ma már a környezeti fenntarthatósággal kapcsolatos nemzetközi szabványoknak megfelelő összes Mapei terméken megtalálható a Green Innovation logó is. Ez a tanúsítvány kiemelt szerepet játszik az amerikai U.S. Green Building Council szervezettel folytatott együttműködés során is, melynek a Mapei több mint 5 éve tagja. Ez a szervezet kidolgozta a LEED rendszert (Leadership in Energy & Environmental Design), mely az épületeket speciális pontozásos rendszer szerint minősíti és tanúsítja. A Mapei termékcsalád ma már több mint 150 olyan terméket tartalmaz, melyek megfelelnek a LEED kritériumoknak és, melyeken Green Innovation logó szerepel.

A Construmán a Mapei ismét bizonyítja szakmai hozzáértését, és azt, hogy képes az építőipar világában felmerülő legkülönbözőbb igények magas műszaki színvonalon történő kielégítésére.

Szeretettel várja Önt a 20 éves Mapei Kft. a CONSTRUMA kiállításon.

Mapei Kft. – 20 év tapasztalat a hazai építőiparban

www.mapei.hu
 

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
A szavahihetőség értéke az építőiparban
A kimagasló márkaminőség és márkaépítésbe fektetett munkája elismeréseként Superbrands díjat nyert a Mapei Kft.


Otthon-bútor
Szilikonok szaniterekhez
A fürdőszobák minőségét nemcsak a burkolat és a berendezési tárgyak szépsége határozza meg. Ahhoz, hogy jól eső érzés legyen használni lakásunk egyik legfontosabb helyiségét, a legapróbb részletekre is (mint például a mosdó falhoz való csatlakoztatása, stb.) oda kell figyelnünk.


Otthon-bútor
Esélyt se adjon a penésznek
A penész a környezetünkben bárhol megtalálható egyik leggyakoribb allergén, melyet nem tekintünk veszélyesnek, csak borzasztó csúnyának. Egy olyan gombafaj, mely megtalálható a levegőben, de csak akkor telepedik meg, ha táptalajra talál. Ám ha ez meg van, akkor sajnos nem válogat: megtelepszik minden felületen.


Szerszám-anyag
Kreatív munkáival nyert a Mesterek Mestere
Második alkalommal adták át a kimagasló építőipari szakmunka elismeréséért járó Mesterek Mestere Díjat. A szakmai zsűri egyhangú döntése alapján az acsai Vancsó László (49) burkoló lett Magyarország Mesterek Mestere.


Gép- és anyagújdonságok

Egyharmadával nőtt a Mapei forgalma


Gép- és anyagújdonságok

Kopásálló, dekoratív és egyedi


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság