Könyvajánló - Patkó Ágnes: Halálos rozé

Hírek

Könyvajánló - Patkó Ágnes: Halálos rozé

Megjelent Patkó Ágnes izgalmas és fordulatos regénye, a Halálos rozé. 

Patkó Ágnes: Halálos rozé

Renáta a nyüzsgő Budapestről egy nyugodtabb élet reményében költözik Szekszárdra. Egy szokatlanul meleg, októberi napon veszi birtokba a buja kertben megbúvó új házát, és lelkesen veti bele magát a lakberendezésbe, a kertészkedésbe, illetve a várossal meg a lakóival való ismerkedésbe.

A rangos Rozémustrán összebarátkozik a legjobb rozénak járó díjat elnyerő borásszal is, ám amikor másnap reggel pincelátogatásra érkezik hozzá, holtan találja a férfit. A rendőrség szerint egyértelműen baleset
történt: a borász óvatlan volt, ezért mustgázmérgezést kapott. Renáta azonban biztos benne, hogy a férfi gyilkosság áldozata lett, ezért maga áll neki kinyomozni, ki lehetett a tettes.

Kiadó: General Press Kft.

roze1.jpg




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Kreatív felújítás a legújabb vékonyvakolattal
A tavaszi-nyári felújítások idején az egyik fontos kérdés a megfelelő vakolat kiválasztása. Eddig a hőszigetelő rendszereken jellemzően a már hagyományosnak mondható dörzsölt és kapart struktúrájú vakolatokat alkalmaztuk. A CreativTop színes, vödrös, előkevert vékonyvakolat azonban kreatív, a szokottnál izgalmasabb felületek megvalósítására is alkalmas.


Otthon-bútor
Könyvszekrény pofonegyszerűen
Szeptemberben a diákok próbálnak némi helyet szorítani polcaikon az új tankönyveknek. Sokszor azonban mi, felnőttek se tudjuk már hová rakni a sok-sok olvasnivalót. Itt a megoldás!


Szerszám-anyag
Mesepedagógia oldhatja meg a szakemberhiányt?
Az építő szakmákról készített mesekönyvet a Mapei Kft. A vállalat reméli, ha korán megismerik a gyerekek az iparág szépségeit, később jobban elismerik és többen választják hivatásul. Ez az első ilyen jellegű kiadvány Magyarországon – hangzott el a vállalat mai sajtótájékoztatóján.


csináld magad
Így lesz a régi, kopott könyvespolcból trendi darab
Egy kis átalakítással igazán trendi lakberendezési tárgyat varázsolhatunk egy régi könyvespolcból is.
















Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság