Minden, ami építőipar: szakmai podcast indult alkotóknak

Hírek

Minden, ami építőipar: szakmai podcast indult alkotóknak

Útjára indult a Mapei Krónika Podcast, a Mapei új kommunikációs szolgáltatása az építő szakemberek és az építtetők számára.

De mi az a podcast és hogyan lehet meghallgatni?

A podcast hasonló, mint egy rendszeresen jelentkező rádióműsor, viszont az adások bármikor visszahallgathatóak, amikor csak időnk engedi. A szolgáltatás igénybevételéhez csak internetkapcsolatra van szükség, és máris ingyenesen hallgathatóak a legújabb technológiai eredményekről készült interjúk, tanácsok, szakmai beszámolók. 

A Mapei Kft. a kezdetektől vállal képzési, oktatási szerepet a piacon. Egyfajta tudásközpontként folyamatosan osztja meg a tudást azokkal, akik arra nyitottak, és szeretnék beépíteni a sikert garantáló ismereteket az életükbe.

A Mapei Krónika Podcast is azért jött létre, hogy segítséget adjon. Szó lesz mindenről, ami építőipar: beszélgetnek hőszigetelésről, vízszigetelésről, problémákról és azok megoldásairól, nagyméretű lapokról, teraszburkolásról, fugázóról, padlófűtésről, medenceépítésről, betonjavításról és még sorolhatnánk. A podcast célja a jó eredmények támogatása és segítése. A célcsoport az alkotni akaró ember. Az a tervező, aki az építtető álmát akarja megtervezni, az a kivitelező, aki ezt a tervet akarja a lehető legmagasabb minőségben elkészíteni.

A podcast minden második héten szerdánként egészül ki egy következő műsorral.

podcast.jpg

Ha nincs éppen elegendő idő egy teljes adás végig hallgatására, bármikor félbehagyható, és bármikor folytatható. A podcast alkalmazás letölthető telefonra is, így az epizódok internetkapcsolat nélkül is elérhetőek.  A Mapei Krónika podcast egyelőre a Spotify-on és az Apple Podcast-on elérhető el, melyek a Play áruházból és/vagy App Store-ból tölthetőek le.

Az alkalmazás telepítése után, ha rákeresünk a műsor címére az alkalmazás keresőjében és rákattintunk a feliratkozás gombra, akkor a műsor újabb részei automatikusan megjelennek az alkalmazásban, így nem kell mindig újra rákeresni.

Természetesen a podcast elérhető a weboldalon keresztül is.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Kontárszűrő: így találhatunk megbízható építőipari szakembereket
Tiszta Panaszmentes Státusz minősítéssel bővült a Szakemberajánló rendszer. A Tiszta Panaszmentes Státuszt azok a szakemberek kaphatják meg, akiknek igazoltan nincs és nem is volt jogsértési ügye. A transzparencia a legjobb kontárszűrő – állítja az oldal üzemeltetője.


Hírek
Nyitott gyár program indult a Mapeinél
A mintegy kétórás tárlatvezetésen a világ építőanyag gyártásának élvonalába kaphatnak betekintést az érdeklődők a vállalat sóskúti gyárában. A modern gépek, a betonkémiai- és festéklabor, valamint az építőipari robotika felfedezése élménydús és szemléletformáló programot ígér.


Szerszám-anyag
Mesepedagógia oldhatja meg a szakemberhiányt?
Az építő szakmákról készített mesekönyvet a Mapei Kft. A vállalat reméli, ha korán megismerik a gyerekek az iparág szépségeit, később jobban elismerik és többen választják hivatásul. Ez az első ilyen jellegű kiadvány Magyarországon – hangzott el a vállalat mai sajtótájékoztatóján.


Gép- és anyagújdonságok
Digitális építőipar
A magyar építőipar munkaerőhiányát az automatizálás fogja megoldani: egy hazai cég a világon egyedülálló terméket szállít megoldásként.






Gép- és anyagújdonságok

Nem akarnak építeni a fiatalok










Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság