Már Pepsi-kólát is készíthetünk magunknak otthon

Hírek

Már Pepsi-kólát is készíthetünk magunknak otthon

A SodaStream bemutatja az otthoni felhasználásra való PepsiCo szörpcsaládot.

A világ vezető szódagépgyártója, a SodaStream tavaly kezdte meg a PepsiCo szörpök forgalmazását négy európai országban, Norvégiában, Svédországban, Németországban és Franciaországban. A vállalat idén folytatja az új ízek bevezetését olyan európai piacokon, mint például Ausztria, Olaszország, Szlovákia, Csehország, illetve Magyarország. A SodaStream szódavízkészítő gépekhez elérhető Pepsi szörpcsalád olyan népszerű ízeket foglal magában, mint a klasszikus Pepsi, a Pepsi Max, a 7up, 7upFree, a Mirinda és a Mirinda Diet. Az új termékek május 20-tól érhetők el a boltok polcain. 

soda5.jpg

“Az ikonikus PepsiCo ízek bevezetése fontos mérföldövet jelent a SodaStream missziójában, amelynek célja, hogy úgy tegye elérhetővé a legjobb ízeket a vásárlók számára, hogy közben óvja a Földünket” – emelte ki Eyal Shohat, a SodaStream vezérigazgatója. “Ezzel a lépéssel a SodaStream felhasználók képesek lesznek kényelmesen, otthon elkészíteni a kedvenc Pepsi üdítőjüket a SodaStream szénsavasvíz készítő gépekkel és a többszörhasználatos szénsavasító palackjaival.”

“Elnézve a SodaStream gyorsuló növekedését, nagy örömmel tekintünk ezeknek az erős márkáknak az összekapcsolódására” – hangsúlyozta Jim Andrew, a PepsiCo ügyvezető alelnöke, valamint a Beyond the Bottle és New Ventures üzletág vezetője. Hozzátette: a SodaStreammel közösen a műanyag hulladék csökkentéséért és egy élhetőbb jövőért dolgoznak. Az új PepsiCo szörpök bevezetése csak az első lépése ennek a közös utazásnak. 

soda6.jpg

A SodaStream-ről

A SodaStream a világ első számú otthoni szénsavasító készülék gyártó márkája (mennyiség tekintetében), amelyet a PepsiCo 3,2 milliárd dollárért vásárolt meg. A SodaStream lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy másodpercek alatt könnyen átalakítsák a hagyományos csapvizet szódává vagy ízesített üdítőitallá.

Becslések szerint évente mintegy 800 millió liter szódát készítenek készülékeik segítségével, így a SodaStream felhasználói közel 500 millió PET-palackkal kevesebb hulladékot termelnek. Ennek köszönhetően a műanyag palackok gyártásával és szállítmányozásával együtt járó környezetterheléstől is megóvják a természetet. A SodaStream termékeivel a környezettudatos választás lehetőségét kínálja vásárlóinak. 

Szénsavasító berendezéseivel 46 országban van jelen, A termékek több mint 80 000 kiskereskedelmi üzletben állnak rendelkezésre. A SodaStream gépek magyarországi forgalmazását 2008-ban kezdődött el a viszonteladói hálózat kiépítésével, amelynek köszön¬hetően jelenleg közel 500 boltban érhetőek el a termékek, és az üzletek száma folyamatosan bővül.

Ha többet szeretne megtudni a SodaStreamről, kövessen minket Facebookon, Instagrammon és YouTube-on. 

PepsiCo

A PepsiCo termékeit naponta több mint egymilliárd felhasználó részesíti előnyben több mint 200 országban. A PepsiCo 2018-ban több mint 64 milliárd dolláros nettó bevételt ért el és ennek nagy része olyan élelmiszer- és üdítő márkáknak köszönhető, mind például a Frito-Lay, a Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker és Tropicana. A PepsiCo termék portfoliója széles kínálatot nyújt köszönhetően a 22 különféle márkának, amelyek egyenként több mint egymilliárd dollárt produkálnak évente a kiskereskedelmi forgalomban. 

A PepsiCo víziója, hogy vezető szerepet töltsön be az előre csomagolt élelmiszerek és üdítők terén. Ennek érdekében elfogadta a „Winning with Purpose” elnevezésű stratégiát, amelynek alapja, hogy mindezt fenntartható módon érje el és a fenntarthatóság minden egyes üzletágba beépüljön. Több információ: www.pepsico.com (x)




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Tippek az energiatakarékossághoz
A ?sok kicsi sokra megy? szem előtt tartásával virtuálisan körbejártuk a lakást, hol és hogyan lehet még egy kicsit takarékoskodni az energiával ? legyen az földgáz vagy távhő. A tippek jó része közismert, de csokorba szedve a tényeket mégis meghökken az ember, hogy milyen pazarlóak is vagyunk, mennyi mindenre oda sem figyelünk.


Hírek
Iskolaidőben is gondolkozzunk környezettudatosan
Rengeteg olyan apróság van a gyerekek környezettudatosságra való nevelése terén, amit különösebb erőfeszítés nélkül szülőként is megtehetünk, és pozitív példamutatással ösztönözhetjük a gyerekeket is: ilyen például az alumínium dobozok szelektív gyűjtése.


csináld magad
Burkolat a kertben: térkövezni egyszerű
A térkőburkolat három rétegből épül fel: a legalsó a tömörített murvából álló teherhordó réteg, a középső a fektető vagy ágyazó homokréteg, legfelül pedig a burkolókövek vannak. Járda esetén elég, ha a teherhordó réteg 15 centi vastag, autóbeálló esetén 25-35 centis kell.


Otthon-bútor
Murexin oktatási program 2010
Ismét itt az oktatási szezon. Fordítson időt arra, hogy megismerje a Murexin hidegburkolási programjait. Most minden résztvevő triplán nyerhet. Látogasson el az ingyenes képzésekre, és a praktikus tanácsok mellett háromszoros ajándékban is részesülhet.










Ötletek

Egyedi zuhanyzó






Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság