Kocka alakú görögdinnyét termeszt egy magyar gazda

Hírek

Kocka alakú görögdinnyét termeszt egy magyar gazda

Kísérleti céllal kocka alakú görögdinnyét termeszt Hódmezővásárhelyen Pap Róbert.

Különös projektbe vágott bele egy hódmezővásárhelyi termesztő: kísérleti céllal dobókocka-alakú dinnyét kezdett el termeszteni. Pap Róbert a trükköt is elárulta az MTI-nek: a még növésben lévő gyümölcsöt három hétre helyezi a kocka alakú formába, ez idő alatt felveszi a forma alakját a dinnye.

Azt nem tudni, mekkora sikere lesz a találmánnyal, mindenesetre érdemes megnézni a róla készült képeket.

Download (2).jpg

dinnye.jpg

Fotók, borítókép: MTI/Rosta Tibor




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Hírek
A fénytechnika és a világítás legfontosabb termékei a Light + Building szakvásáron
A Light + Building szakvásár a fénytechnika és a világítás legfontosabb termékeit és megoldásait vonultatja fel. A vezető világvásár szerteágazó kínálatában hasznos és értékes támpontot jelent a tájékozódásban a bora.herke.palmisano stíluskutató iroda trendbemutatója. A stíluskutató szakértők három meghatározó irányzatot azonosítottak a 2024/25-ös években és ezeket világítják meg elemzéseikben, előadásaikban és egy ötletekkel sziporkázó különbemutatóban.


Hírek
Black Friday a barkácspiacon: hasznos tippek bevásárláshoz
A Black Friday már nemcsak a hálaadást követő péntekre vonatkozik, hanem ennél jóval tágabb időszakra: érdemes november közepétől készülni, ha jó ajánlatokat akarunk kifogni. Idén a barkácspiac sem kivétel, hiszen óriási kedvezmények jönnek – íme néhány tipp, hogyan tudunk a lakásfelújításon, karácsonyi dekoráción vagy akár a szerszámok beszerzésén spórolni.


Hírek
Építkezés: készüljünk fel a szélsőséges időjárásra
Merőben másképp kell gondolkodnunk az építészetről a jövőben, mint ahogyan eddig tettük. A tervezőket terheli a fenntarthatóbb épített környezet kialakításának etikai és morális felelőssége, ráadásul a jelen és a jövő építészeinek a szélsőséges időjárási körülményekre, környezeti változásokra is fel kell készülniük – többek között erről volt szó a Budapesti Metropolitan Egyetem A jövő építészei – az építészet jövője című meetupján.


Hírek
Brazil ízvilág ihlette a Nespresso nyári kollekcióját
Brazília homokos tengerpartjait idéző kávékkal érkezik a Nespresso 2022-es nyári kollekciója, amelynek arca és múzsája Alessandra Ambrosio.
















Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság