hirdetés



Itt a Designers Guild 2020 tavasz-nyári kollekciója

Hírek

Itt a Designers Guild 2020 tavasz-nyári kollekciója

A Designers Guild január közepén, Párizsban mutatta be legújabb, 2020 tavasz-nyári kollekcióját, a Grandiflore Rose sorozatot.

Az új kollekciót a 20. század elejének csodás angolkertjei ihlették: a színpompás, üde kerti virágok és a vadon termő növények buja, mégis elegáns kombinációja, mely akkoriban egyszerre volt páratlanul merész és csábítóan vonzó.

Hephaistos_DesignersGuild_Grandiflora_Rose_1.jpgMegalkotásával a Designers Guild a korszak két legnagyobb hatású tájkertésze: Gertrude Jekyll és William Robinson előtt tiszteleg – ők ketten alkották meg ugyanis Anglia néhány olyan kertjét, melyeknek ma is csodájára járnak a szépség mindennemű rajongói.

Hephaistos_DesignersGuild_Grandiflora_Rose_2.jpgA Grandiflora Rose fő inspirációs forrása szintén egy általuk megalkotott kert: a Gravetye Manor volt, melyben egyszerre jelennek meg egzotikus, távol-keleti növények, szerénységükben is bájos, helyi vadvirágok, valamint a legnemesebb rózsafajták és magnóliák.

Hephaistos_DesignersGuild_Grandiflora_Rose_3.jpg

Ez a páratlanul gazdag növényvilág színpompás nyomott anyagokon, részletgazdag hímzéseken, puha bársonyokon, egyedi tapétákon és könnyed függönyanyagokon is megjelenik, melyeket számos egyszínű textil egészít ki a Grandiflora Rose-ban.

Hephaistos_DesignersGuild_Grandiflora_Rose_4.jpgÁrnyalatok tekintetében a világos, természetes színek dominálnak a kollekcióban: a halovány rózsaszínektől a ragyogó türkizzöldekig, pasztell drappoktól a fakó mustársárgákig. A Grandiflore Rose textil- és tapétasorozatai mellett januárban számos új díszpárnát és szőnyeget is bemutatott a Designers Guild, melyek hamarosan elérhetőek lesznek az üzletekben.

Hephaistos_DesignersGuild_Grandiflora_Rose_10.jpg




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Virágos hangulatú tapéta- és lakástextilkollekció
A lakberendezés iránt rajongóknak talán nem szükséges bemutatni a John Derian márkát, mely 1989-ben kezdte meghódítani a világot.


Gép- és anyagújdonságok
Kültéri textilújdonságok
A tavaszi-nyári hónapokat mindannyian igyekszünk a szabadban tölteni – ehhez kínál stílusos kiegészítőket a Designers Guild.


Gép- és anyagújdonságok
Tavaszi párnák, takarók, szőnyegek
Idén is számos új díszpárna, takaró, szőnyeg, lakásillatosító, valamint kültéri használatra is alkalmas kiegészítő kapott helyet a Designers Guild 2018 tavasz-nyári kollekciójában.













hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság