Káprázatos színek és tartós minőség: epoxifuga

Szerszám-anyag

Káprázatos színek és tartós minőség: epoxifuga

Az epoxi fuga az igazán neked való megoldás, ha a friss színét tartósan megőrző, egyedi szépségű fugával díszítenéd otthonod. 

Kerapoxy Design: a műgyanta alapú epoxi fuga kategória királya

A Mapei kínálata csupán kiváló termékeket tartalmaz, de még ezek között is kiemelkedik az epoxi fuga kategóriából a Kerapoxy Design.

Olyan kétkomponensű, dekoratív epoxi fugázó ez, amelyet ragasztóként vagy akár üvegmozaikokhoz is előszeretettel alkalmaznak, hiszen nem kevesebb, mint 15 színben áll az igényes vásárlók rendelkezésére.

Ha félig áteresztő hatást szeretnél elérni az aljzaton, lehetővé téve a fény beszűrődését, akkor nem is érdemes egyéb fugázóanyag után keresgélni. Ugyanez igaz abban az esetben is, ha üvegszál erősítésű műanyag- és PVC-zuhanyzókban vagy fürdőkben szeretnéd megoldani a ragasztást vagy a fugázást. 

legyen-meresz-fugaszinek-1152x653.jpg

Nem megy ritkaságszámba az sem, hogy medencék fugázásához veszik igénybe a közkedvelt Kerapoxyt, mely a sérült és meglévő fugaanyagok javításához szintén ajánlott termék.

Csillogó fugával egy másik szupersztár termék a Mapeitől: a MapeGlittert. Ez utóbbi termék tündérien áttetsző dekorativitásával emeli bármely felület dekoratív színvonalát, különleges megjelenést kölcsönözve neki. A fényes és kiemelkedő, ragyogó tisztaságú lakás igazi díszeként többek között ezüstös és világos arany benyomásokkal kápráztatja el a tekintetet.

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Ettől az apróságtól lesz penészmentes az otthona
Van egy jelentéktelennek tűnő dolog, amire nem szoktak nagy figyelmet fordítani a felújításkor, pedig igencsak fontos, mert a penész legtöbbször ezen keresztül támad.


Szerszám-anyag
A konyhapult új ruhája
Beköltözéskor még tetszett a konyhapult Lovass Ágnesnek Pécelen, az idő múlásával azonban egyre kevésbé.


Gép- és anyagújdonságok
Szürke a magyarok ízlése – már ha fugáról van szó
Az örök klasszikus bézs és az univerzális szürke a magyarok kedvenc színei, ha fugáról van szó.


Gép- és anyagújdonságok
Vigyen csillogást életébe
A Kerapoxy termékcsalád tavaly bővült a Kerapoxy Design epoxigyanta alapanyagú fugázó és ragasztóhabarccsal, amely a metálfényű Mapeglitter adalékkal együtt használva esztétikailag különösen értékes és egyedi megjelenést biztosít a burkolatnak.


Szerszám-anyag

Fugakalkulátor
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság