Madáretető kamerával

Kert-balkon

Madáretető kamerával

Télen sokunk kertjébe húzódnak be énekesmadarak, akiket szívesen etetünk. 

Ha az etetőre felszerelsz egy képet és hangot jó minőségben rögzítő minikamerát, akkor a madarak viselkedését is megfigyelheted.

A munka a tervezést követően a kiszáradt fa kérgezésével, csonkolásával kezdődött. Ezután következett a faanyagvásárlás, az anyagok méretre vágása, a raklap szétszedése. A következő lépés a méretre vágott gyalult alkatrészek összeépítése volt, főleg ragasztással (a csavarkötések száma el-enyésző volt). Ezután már csak a tetőfedés, zsindelyezés maradt, valamint a fa szintetikus olajjal való átitatása a vízhatlanná tétel érdekében.

2_DSC_0072.jpg

Nemcsak a falak és ablakok vannak kimunkálva, hanem a terasz is.

3_DSC_0077.jpg

A többi épülethez hasonlóan a tetőt itt is bitumenes zsindely fedi.

4_DSCN5966.jpg

A ház padlóját két keresztléc osztja négy részre, és merevíti is egyben.

0_ind_2_DSCN5958.jpg

Alkotó: Kinsztler Zoltán, Kiskunhalas

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Békebeli konyhaasztal
Még ha kis lakásban született is, mindenki tudja, milyen egy ?nagymama konyhája?, a sürgés-forgással, finom illatokkal és jó falatokkal teli helyiség. Amelyhez természetesen tartozik egy masszív, családi ebédekhez megfelelő konyhaasztal is.


Gép- és anyagújdonságok
Év háza pályázat 2018
Május 18-ig nyújthatják be munkáikat családi házak, kis társasházak, illetve idén először középületek tervezői a 2018-as Év háza pályázatra. 


csináld magad
Készíts madáretetőt: négy ötletet mutatunk
Már nem kell sokat várni arra, hogy beköszöntsenek a hidegebb napok. A madaraknak télre jóval kevesebb eleségük marad, így bátran csalogassuk őket kertünkbe különféle csemegékkel. Építsünk nekik etetőt!


csináld magad
Készíts függőleges kertet a növényeidnek
A függőleges kertek praktikusak, hiszen felakasztva kis helyet foglalnak el, ugyanakkor nagyon dekoratívak is. Sokféle virágot ültethetsz bele, a pozsgások például kifejezetten jól érzik magukat benne.


Gép- és anyagújdonságok

Biztonságos vágószerszámok
csináld magad

Fenyőtalp helyett
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság