Létraszék készítése

Ötletek

Létraszék készítése

A létraszék sima székként funkcionál, de ha gyorsan el kell érni valamit a magasban, egy pillanat alatt létra lesz belőle.

Régóta szeretett volna készíteni Deák Ferenc (Budapest) egy olyan széket, amely egy mozdulattal átalakítható kényelmes ülőalkalmatosságból biztonságos emelvénnyé, amelyről mindent el lehet érni egy nem túl nagy belmagasságú helyiségben.

A világhálón keresgélve talált egy stílusában a konyhájukba illő darabot, és a fotó alapján elkészítette, illetve a háttámla tulipándíszével még egyedivé is tette.

A két fotó alapján mi is viszonylag egyszerűen készíthetünk hasonlót.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
csináld magad
Készíts cipősszekrényt: négy egyedi megoldást mutatunk
Sok a cipő és túl kevés az hely az előszobában? Készíts egyedi szekrényt lábbelijeidnek! Mutatunk négy kreatív megoldást.


Ötletek
Egyedi konyhabútor
Nem mindenki szereti a készen kapható, nagy tételben gyártott, uniformizált bútorokat. Közéjük tartozik Füle Orsolya és férje is, akik sok hónap alatt álmodták meg ceglédi otthonukba ezt a konyhát.


Otthon-bútor
Éjjeliszekrény s. k.
A boltokban nem mindig találni olyan bútorokat, amelyek megfelelnének az igényeinknek – mármint a színüket és méreteiket, illetve a polcok elosztását tekintve.


Ötletek
Újragondolt szekrények
Divatjamúltnak és sötétnek találta ezt a szekrénysort Buha Mónika Szegeden, és mivel világosítani szerette volna a tetőtéri szobákat, átalakította.
















Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság