Háromszáz termék ára garantáltan alacsony marad a SPAR-ban

Hírek

Háromszáz termék ára garantáltan alacsony marad a SPAR-ban

Újabb negyedévre, 2024. június 30-ig meghosszabbítja a SPAR az Árstop EXTRA promóciót, így háromszáz termék ára garantáltan alacsony marad.

Felmérések szerint a hazai vásárlók továbbra is árérzékenyek és odafigyelnek arra, hogy a jó minőségű élelmiszerekhez, egyéb cikkekhez a lehető legjobb áron jussanak hozzá. A SPAR folyamatosan törekszik arra, hogy megfeleljen ezeknek az elvárásoknak, ezért számos akcióval és kezdeményezéssel segít a spórolásban. 

Ezek egyike az árak befagyasztása, ami azt jelenti, hogy háromszáz termék ára a 2024.03.30-án érvényes árszinten marad, vagy időközben akár még annál is kedvezőbbé válhat. Ezek között megtalálhatók alapvető élelmiszerek, félkész konyhai termékek, konzervek, édességek, gyümölcslevek, számos népszerű S-BUDGET-termék, tisztító- és tisztálkodószer is, így a fogyasztók szinte minden kategóriában megtalálják a számukra legkedvezőbb árú terméket. 

Nemcsak a 2024. június 30-ig meghosszabbított Árstop EXTRA promóció kínálata, de egyéb kezdeményezések is támogatják a SPAR és INTERSPAR üzletekben a spórolást. A MY SPAR applikáció kuponkedvezményei hétről-hétre frissülnek, ami mindig újabb és újabb termékek esetében kínál kedvezőbb árakat. A SuperShop kártya pedig további megtakarítást tesz lehetővé, nemcsak azért, mert egyes cikkekhez így olcsóbban juthatnak hozzá a vevők, hanem azért is, mert vásárlásaik során pontokat gyűjthetnek, amelyeket később a pénztárnál beválthatnak.  

spar02.jpg

További információk itt: www.spar.hu/akcioterv (x)




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Már 15 éve várja a lakberendezés szerelmeseit a budaörsi kika
Másfél évtizedes fennállását ünnepli a kika budaörsi áruháza.


Hírek
Finom, házias ízek: kényelmi termékek a SPAR-nál
Több mint 60-féle SPAR enjoy. kényelmi termék vár rád a SPAR és INTERSPAR üzletek kínálatában, köztük a nagy slágernek számító majonézes franciasaláta, az almás-sajtos kukoricasaláta, és a tarjás bagett. A SPAR rendszeres akciókkal segít neked abban, hogy az időd mellett pénzt is spórolj!


Hírek
Több mint 1200 akciós ajánlat a SPAR szupermarketekben
Kormányrendelet kötelezi a 2021-ben egymilliárd forintot meghaladó árbevételt elérő élelmiszer-kiskereskedelmi üzleteket arra, hogy 2023. június 1. és 2023. szeptember 30. között húsz termékcsoportban, heti szinten 10%-os engedményt nyújtó akciót vezessenek be. A SPAR Magyarország azonban komplex akciós stratégiájának keretein belül ennél ezúttal is többet kínál: számos árucikk esetében 10-36 százalékos árkedvezményt biztosít. Az áruházlánc a SPAR szupermarketekben összességében több mint 1200, az INTERSPAR hipermarketekben több mint 1100 akciós ajánlattal várja vásárlóit a mai naptól.


Hírek
A SPAR csoport mától több mint 700 akciós ajánlattal várja vásárlóit
300 termék árát pedig a SPAR ÁRSTOP Extra Promóció keretein belül befagyasztja










Gép- és anyagújdonságok

Legendás egér az otthonunkban






Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság