Fotókon az idei Heimtextil textilipari vásár

Hírek

Fotókon az idei Heimtextil textilipari vásár

2400 kiállító 120 országból: ez az idei Heimtextil mérlege. A frankfurti szakvásár 2023-ban is nagy siker volt.

Sikerrel zárult a vásár

Január 10. és 13. között rendezték Frankfurtban a Heimtextil textilipari vásárt. A látogatók a négy nap alatt számos workshopon, körbevezetésen, előadáson vehettek részt, megismerhették a legújabb textilipari innovációkat a fonalaktól a kárpitokon, szőnyegeken, kültéri szöveteken át egészen a függönyökig. Érkeztek vendégek a világ minden tájáról, az Egyesült Államokból, Pakisztánból és Indiából is.

A vásár a járvány óta csak most térhetett vissza a szokásos januári időpontba, a szervezők szerint sikerrel: néhány országból például több kiállító és látogató érkezett, mint a pandémia előtti években.

„Ez is azt bizonyítja, hogy a Heimtextil a legfontosabb hely a globális lakástextilipar számára mind az üzleti kapcsolatok kiépítése, mind a piaci lehetőségek, együttműködések szempontjából” – mondta el Detlef Braun, a Messe Frankfurt igazgatótanácsának tagja.

A vásáron természetesen előtérbe került a fenntarthatóság, továbbra is fontos szerepük van a természetes alapanyagoknak és az újrahasznosítási folyamatoknak. Láthatóan megnőtt a kereslet a fenntartható termékek és megoldások iránt, az úgynevezett „Zöld Falu” színpadán az iparág legfontosabb szakemberei tartottak előadásokat.

Save The Date

A szervezők bejelentették, jövő januárban ismét visszatér a Heimtextil! Az időpontot már most érdemes feljegyezni a naptárba: 2024. január 9-12.

Képeken a 2023-as vásár:

heimtextil1.jpg

heimtextil3.jpg

heimtextil4.jpg

heimtextil5.jpg

heimtextil7.jpg

heimtextil8.jpg

heimtextil2.jpg

heimtextil6.jpg

Fotók: Messe Frankfurt/Pietro Sutera, Thomas Fedra, Jean-Luc Valentin




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Hírek
Januárban jön a lakás- és közületi textíliák nemzetközi szakvására, a Heimtextil
A Heimtextil (2024. január 9-12.), a lakás- és közületi textíliák nemzetközi szakvására, minden termékszegmensben számíthat a német és a nemzetközi érdeklődők nagy számára, ugyanis Frankfurtban több mint 2600 kiállító mutatja be új termékeit. A 2024-es Heimtextil mellett – a globális Texpertise-hálózat részeként – az Econogy is útjára indul, amely a fenntartható formátumok új orientációját jelenti. Az Econogy egységbe foglalja a Messe Frankfurt összes textilipari rendezvényének értékelési kritériumait, és a vásárokon átláthatóságot teremt az erőforrás-kímélő termékek és kiállítók számára.


Hírek
Jön a Christmasworld 2023
A karácsonyi dekorációt meghatározó színeket, formákat és mintákat a nemzetközi szakkereskedők élőben ismerhetik meg a küszöbön álló Christmasworld szakvásáron.


Hírek
Irány Frankfurt! Jön a Heimtextil szakvásár
A világjárvány okozta két év szünet után, június 21-24. között nyitja meg a kapuit Frankfurtban a Techtextil, a Texprocess és a Heimtextil Summer Special.


Hírek
Fenntarthatóság és kézművesség a Creativeworld 2023-on
Sokoldalú, spontán, gondtalan és mindenekelőtt színpompás kreativitással kecsegtet a 2023-as év! A mindennapi élet minden területén egyre tudatosabban terjedő fenntarthatóság megjelent országos és nemzetközi szinten is a barkácsolók közösségében, és ez egyértelműen tükröződik a Creativeworld Trends 2023-on is.
















Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság