Közel 3,5 millió forintos adománnyal segít a piacvezető villamossági nagyvállalat

Hírek

Közel 3,5 millió forintos adománnyal segít a piacvezető villamossági nagyvállalat

A munkavállalói elégedettség elérése mellett a Daniella Villamosság életében fontos szerepet játszik a jótékonykodás. A legutóbbi - az UNICEF Magyarországgal közösen szervezett - adománygyűjtő akció során közel 3,5 millió forint támogatást sikerült összegyűjteni a rászoruló és szükségben szenvedő gyerekek számára.

Támogatás a gyermekeknek

A cég B2B, azaz üzleti webes rendelési sorok alapján kalkulált, majd önerőből megduplázott támogatási összeggel nem ért véget az adománygyűjtés, hiszen a jótékonyság a Daniella Villamosság telephelyein kihelyezett gyűjtőpontokon folytatódik. Ennek részeként megállító táblákat és QR kóddal ellátott plakátokat helyeznek el a nagyvállalat 31 telephelyén. Így a közel 3,5 millió forintos támogatás mértéke még nagyobb arányú lehet.

„Nagyon jó érzés látni mind a magánszemélyek, mind pedig a vállalatok társadalmi felelősségvállalásra való nyitottságát és segítőkészségét. A Daniella Villamosság nagylelkű adománya is erről tesz tanúbizonyságot. Támogatásukkal az UNICEF 2023-ban is folyamatos és kiszámítható segítséget tud nyújtani a gyerekek alapvető szükségleteinek biztosításához, ami különösen fontos számunkra, mert hisszük, hogy az oktatás, az egészségügyi ellátás és a megfelelő életkörülmények biztosítása minden gyerek alapjoga. Számítunk a Daniella Villamosság együttműködésére a jövőben is közös jó ügyekben, valamint hasonló, példamutató vállalatok támogatására minden gyerekért” - emelte ki Mészáros Antónia, az UNICEF Magyarország ügyvezető igazgatója.

Mészáros Antónia.jpg

Segítség a dolgozóknak

A háromszoros MagyarBrands és Business SuperBrands díjas, idén 30 éves fennállását ünneplő Daniella Villamosság számára a gyermekek támogatásán túl fontos a dolgozók elismerése is. A magyar nagyvállalatok esetében egyedülálló módon bruttó 200.000 Ft egyszeri bértámogatást kapnak a munkavállalók. A Daniella Kft. vezetősége ilyen módon is szeretné segíteni a munkatársakat ebben a nehéz gazdasági helyzetben.

Daniella csapat.png




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gyerkőc
A kis herceg 3D-s kisbolygója
Barátnőjével együtt nagy rajongója Exupéry hősének Varga Mariann. Portugál minta továbbgondolásával készítette ezt a térbeli bolygós faliképet.


csináld magad
Álomkomód a gyerekszobába
Képekkel nemcsak a falainkat díszíthetjük. Nagyon jól mutatnak egy-egy bútordarabon is, főleg ha nem túlzsúfolt az összkép. Íme egy szép példa.


Gyerkőc
Vár, lovagok, hercegnő, sárkányok
Nem asztalos, de szeret fával dolgozni Barabás Gábor Alsózsolcán, aki lánya születésnapjára készítette fából a képeken látható lovagokat, várat, sárkányokat, és persze a hercegnőt.


Hírek
Tedd szebbé cipősdoboz adománnyal a karácsonyt
A Camponában is leadhatjuk a rászorulóknak szánt, cipősdobozba rejtett ajándékainkat. Aki az adventi időszakban él ezzel a lehetőséggel, az családi programokon is részt vehet a budatétényi bevásárlóközpontban.




Szerszám-anyag

Ha sok a lomom, továbbadom












Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság