Környezettudatos megoldások, modern anyagok a budapesti lakóparkban

Hírek

Környezettudatos megoldások, modern anyagok a budapesti lakóparkban

Gyönyörű környezetben, a XIII. kerület szívében található az a nagyszabású lakópark, mely összesen 744 lakásával, több, mint 8 ezer négyzetméteres telekterületével, korát megelőző fejlesztésekkel készült el idén nyáron.

Maximális kényelem, igazi álomotthon

A Kassák Projekt egy három ütemben épülő, nagyszabású lakópark. Első üteme a Kassák Residence, második üteme a Kassák Passage, utolsó harmadik üteme, pedig a Kassák Terrace. A hazai piacon egy teljesen új koncepciót hozott a Kassák projekt, ugyanis először kínált közösségi szolgáltatásokat értékajánlatának részeként. A lakások energiahatékony felszerelésűek, a hőháztartás és a fényellátás optimalizálva van az egész lakópark területén. Környezettudatos megoldások várják a lakókat, akik maximális kényelmet és élményeket is kapnak a lakás mellé.

A kivitelezéshez a Hörmann a laksásokon belüli beltéri ajtókat, szekcionált és redőny garázskapukat, kültérben tűzgátló acél ajtókat, valamint tűzgátló tolókapukat biztosított.

„Mindig fontos és megtisztelő egy ilyen volumenű fejlesztésben részt venni, hiszen a Hörmann termékpalettája elég széles és minőségi, hogy megfeleljen a szigorú előírásoknak. Ma már az sem meglepő, hogy tradicionális garázskapu gyártóként, a kivitelezők nem csak ezen termékeket keresik rajtunk, hanem magas minőségű beltéri faajtóink is. Napjainkban már ez az üzletágunk is akkora jelentőségű, mint korábban a garázskapusunk volt” – mondta el Szujó László, a Hörmann Hungária ügyvezetője.

ajto.jpg

Fotó: Venczel Zsolt




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
csináld magad
Kilincscsere egyszerűen
Zár és főleg kilincs nélkül mit sem ér az ajtó, legyen bármilyen szép is. A kilincsek valóságos ékszerei, a zárak pedig védelmi rendszerei nyílászáróinknak. Megmutatjuk, hogyan cserélhetjük újra egyszerűen.


Gép- és anyagújdonságok
Legyen az ajtód a díszleted
Különleges pályázatot írt ki a Hörmann Hungária Kft. a Visart és a Modart Művészeti Iskolákkal közösen az intézmények hallgatói számára.


Gép- és anyagújdonságok
Az otthon ékköve: loftajtók, divatos ipari stílusban
A modern ipari megjelenés az elmúlt évek egyik legfontosabb berendezési trendjévé vált, amely ma már nem csak a bútorokra, a lámpákra és a dekorációkra korlátozódik. 


Szerszám-anyag
Sikeres a magyar Praktiker
A válság évei után a tavalyi évet már nyereséggel zárta a magyar Praktiker. Ez – vagyis a fokozódó vásárlói aktivitás – a záloga annak, hogy a magyar befektetők tulajdonába került barkácsáruházlánc a jövőben is a vásárlók megelégedésére végezheti tevékenységét.






Otthon-bútor

Ajtóból polc


Szerszám-anyag

Utólagos résszigetelés








Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság