Fakro akció - már csak két hét, ezt nem érdemes kihagyni!

Hírek

Fakro akció - már csak két hét, ezt nem érdemes kihagyni!

FAKRO tetőablak akció július végéig - 15.000 Ft garantált pénzvisszatérítés ablakonként, 20 napon belül. Ezt nem érdemes kihagyni!

A FAKRO, a világ második legnagyobb tetőtéri ablak gyártója idén is garantált pénzvisszatérítési akcióval köszönti a tavaszi szezonkezdetet, a fókuszban most az energiahatékony, gondozásmentes, háromrétegű üvegezéssel szerelt PVC tetőablakok kerültek.

ablak1.jpg

A FAKRO PTP-V U4 tetőtéri ablakai bőséges mennyiségű természetes fényt biztosítanak a tetőtérben, a nyugalmat és a biztonságot garantálják hosszú éveken át. A PVC tetőablakok keret-profiljai 63%-ban újrahasznosított anyagokból készülnek, a gyártás során felhasznált alapanyagok pedig 100%-ban újrahasznosíthatók. A FAKRO FTP-V U4 ablakok acélbetétes merevítésű, többkamrás PVC profilból épülnek fel, amelyek megakadályozzák a deformációt.

Az ablakok tartósak és ellenállnak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak. Az anyagok, amelyekből az ablak készül, nem szívják be a nedvességet és nincs szükségük időszakonkénti lakkozásra, míg az üvegezésre jégkár elleni örök-garancia érvényes.

Az ablakok háromrétegű üvegezésüknek köszönhetően megakadályozzák a téli hőveszteséget, így fűtési költséget tudunk megtakarítani. A Thermo burkolókeret alkalmazása pedig akár 15 %-kal növelheti az ablak hőátbocsátási tényezőjét.

A FAKRO tetőtéri ablakai tökéletesen illeszkednek bármilyen enteriőrbe, új építés és felújítás esetén is használhatók. A PVC ablakok bármely helyiségbe beszerelhetők: a nappaliba, hálószobába, gyerekszobába és magas páratartalmú helyiségekbe, mint konyhába vagy fürdőszobába. 

Vásároljon most FAKRO PVC tetőtéri ablakot háromrétegű üvegezéssel, akár ajándék, előreszerelt belső árnyékolóval és megajándékozzuk 10.000 Ft-tal* az elérhető 50%-os állami támogatáson felül**. Ha az ablakhoz Thermo burkolókeretet és AMZ külső hővédő rolót is vásárol, 15.000 Ft-ot* adunk ajándékba.

ablak2.jpg

Hogyan vehet részt az akcióban?

I. Vásároljon akciós FAKRO terméket az akciós időszakban

  • 2022. 05. 01. és 2022. 07.31. között látogasson el viszonteladó partnereinkhez, ahol megvásárolhatja az akciós FAKRO termékeket
  • őrizze meg a vásárlást igazoló számlát, a másolatát csatolni kell a jelentkezéshez

II. Jelezze részvételi szándékát az alábbiak szerint:

  • töltse le az oldal alján található jelentkezési nyomtatványt és küldje el postai úton 2022.08.11-ig a címünkre: FAKRO Magyarország Kft. 1116 Budapest, Építész utca 8-12.
  • csatolja a szükséges számlák másolatait (amennyiben a számlán nem szerepelnek tételesen az akciós FAKRO termékek, akkor a számlához tartozó szállítólevelet is)

III. Figyelje bankszámláját

  • pozitív elbírálást követően az adott összegű visszatérítést 20 napon belül elutaljuk bankszámlájára.

FAKRO 2022 tavaszi akció.JPG

*Az akció részleteit a fakro.hu/akcio weboldalon tudja megtekinteni.

**Az állami támogatás részleteit az allamkincstar.gov.hu weboldalon ismerheti meg.

További információ: fakro.hu/akcio (x)




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Párás az ablak? Javítsd ki!
Akár 20 százalékkal növelheti otthonunk fűtési igényét a túl magas beltéri páratartalom. Azért van megoldás.


Ötletek
Napos-virágos ajtó
A majdani közös konyhába készítette Horváth Tamás Földeákon ezt a szeretetet és az otthonosságot sugárzó ajtókeretdíszt (párja, Csányi Júlia annyiban segített a tervezésben, hogy a népies irányzat alkalmazását javasolta).


Kert-balkon
Egyedi homlokzat
Szülei családi házának külső felfrissítését végezte el Rajna János Budapesten. A meglévő homlokzat több helyen repedt volt, a nem megfelelő lábazat és a párkány hibája miatt felázott fal pedig levált a kőporréteg.


Ötletek
5 pénztárcakímélő, környezettudatos szempont építkezésnél
Ma már szinte mindenki igyekszik figyelmet fordítani a környezet megóvására, különösen az olyan nagyobb beruházásoknál, mint az építkezés. De vajon minden szükséges aspektust végiggondoltunk?




Gép- és anyagújdonságok

Ablakfólia












Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság