A bivalyerős okostelefon: Itt az új Honor X8-as mobil!

Hírek

A bivalyerős okostelefon: Itt az új Honor X8-as mobil!

Kipróbáltuk a megbízható Honor X márka új tagját, a Honor X8-at, amelynél az első csodálkozást az elérhető ára jelentette, noha innovatív technológiai megoldások sorát kínálja.

Elsőre beleszerettünk

A tesztelők hölgy tagjainak egyöntetű véleménye első pillantásra, hogy ez a mobilkészülék szép. És stílusos. Texturált hátlap, elegánsan lekerekített sarkok, metálfényű borítás, fém keret – ami miatt kényelmesen becsúszik a táska, nadrág, zakó zsebébe. És ami fő: hatalmas a kijelzője! A képátló 6,5 col, amelyhez 2388x1080 pixel felbontás társul.

honor02.jpg

Nőkre szabva?

A tervezők mintha gondoltak volna a vékony női kezekre, mert első kézbevételkor feltűnik, hogy mennyire könnyű. A szerkesztőségben sokunknak ekkor esett le, hogy a saját mobiltelefonunk mennyivel nehezebb. A Honor X8-as súlya csupán 177 g, a vastagsága pedig 7,45 mm. A fentebb is dicsért kijelző pedig 16,7 millió színt támogat, amelynek hála élethűbbek a képek, a videók. Így böngészés mellett ideális játékhoz, filmnézéshez is. Külön köszönet az eBook Mode-ért és a fejlett szemvédő funkciókért!

A fotózás szerelmeseinek

A legjobban a kivételes fotózási funkciókba szerettünk bele, amelyek miatt a Honor X8-al élmény fényképeket készíteni, szerkeszteni. Négy kamerával büszkélkedhet: egy 64 MP-es főkamerát (mozgásérzékelő autofókusszal), egy 5MP-es széles látószögű kamerát, és egy 2M érzékelős makrókamerát, valamint egy 2m érzékelős bokékamerát kapott. Ám most jön az igazi prémium: a Honor X8 22 fotótéma felismerésére képes, amelyekhez a megfelelő expozíciót és színbeállítást alkalmazza. Akik fénykép- és videótartalmakat készítenek, imádni fogják ezt a készüléket. De aki csupán a családi nyaralást örökítené meg a Honor X8 készülékkel, az sem csalódik majd.

Bivalyerős

A Google Mobile Services Android 11 operációs rendszere mellett a Snapdragon® 680 és a HONOR RAM Turbo által támogatott teljesítményre számíthatunk. Tehát bivalyerős okostelefon, amelyet a Qualcomm Snapdragon® 680 mobil platform, egy fejlett 6 nm-es processzor hajt. Ennek köszönhetően kiváló teljesítményt nyújt, miközben energiát takarít meg. A HONOR X8 4000mAh-s akkumulátora pedig a hosszú üzemidőt garantálja. 

honor03.jpg

Ár-érték arány: 100%

A kivételes kamera, a könnyű használhatóság mellett fontos, hogy a Honor X8 elérhető áron kapható, hasonló tudású társainál lényegesen olcsóbb. Érdekes, hogy nincs hozzá füles, illetve azt pluszban lehet megvásárolni hozzá. A nagy kijelző miatt az egykezes használat ugyan nehézkes, de valamit valamiért. A metálfényű hátlap azonban csúszós, ezért több tesztelő kezéből majdnem kicsúszott a készülék, ám ezen segít a hozzá járó, átlátszó műanyag tok. Megszerettük ezt a készüléket. Ár-érték arányban egyszerűen nincs jobb!

Bővebb információért kattints ide!




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Hírek
Vékony és könnyű kialakítás: megérkezett a HONOR X8
A HONOR tovább bővíti hazai termékportfólióját: hazánkban is elérhetővé teszi a vékony és könnyű kialakítással, valamint az iparágban egyedülállóan ultrakeskeny kávával büszkélkedő HONOR X8-at.


Gép- és anyagújdonságok
Bútorba süllyeszthető töltő
Töltsük mobilunkat vezeték nélkül!


Hírek
Luxus és strapabíróság: megérkezett a HONOR Magic5 Lite
A HONOR Magic5 Lite testesíti meg a HONOR elköteleződését abban, hogy strapabíró kialakítással és stílusos formatervezéssel lássa el kiváló minőségű okostelefonjait. Az alábbiakban bemutatjuk a HONOR Magic5 Lite magával ragadó, ívelt képernyőjét, lenyűgöző állóképességét, valamint azokat a szigorú teszteket, kutatási és fejlesztési (K+F) erőfeszítéseket, melyek mind hozzájárulnak ehhez a teljesítményhez.


Gép- és anyagújdonságok
Környezetbarát mobiltöltés
Napjainkban egyre nagyobb figyelmet fordít mindenki a környezetvédelemre, így nem csoda, hogy lassan minden területen feltűnnek az energiatakarékos, környezetet óvó eszközök, technológiák.
















Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság