Elindult a Praktika karácsonyi kreatív kihívása: alkoss és nyerj!

Hírek

Elindult a Praktika karácsonyi kreatív kihívása: alkoss és nyerj!

Elindult a Praktika karácsonyi kreatív kihívása! Alkotásaiddal most te is nyerhetsz. Mutatjuk a részleteket!

Legyen tiéd az értékes nyereménycsomagok egyike

A Praktika karácsonyi kreatív kihívására összesen négy kategóriában (Ajtókopogtató, Ünnepi lakásdekoráció, Karácsonyfadísz és Adventi koszorú) nevezhetsz. Fotózd le, amit alkottál, töltsd fel a képet, majd oszd meg a Facebookon is, hogy minél több szavazatot gyűjthess. A közönségdíj nyertese az az alkotó, aki az összes feltöltött alkotás közül a legtöbb szavazatot tudhatja magáénak. A kategória győztesek pedig azok, akik a négy kategórián belül a legtöbb szavazattal rendelkeznek. Ha esetleg nem alkotsz, szavazni akkor is érdemes: a szavazók közül egy szerencsés magazincsomagot nyer.

A játék 2021.12.24-én 18 óráig tart.

A regisztrációt, a nyereményjáték részletes szabályzatát és a nyeremények listáját ide kattintva éred el!

nyeremeny_2021_fb_1200x800.jpg




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Hasznos praktikák barkácsoláshoz
A különféle praktikák egészen megkönnyíthetik a mindennapokat: bizonyíték erre a következő TikTok-videó is, amelyben barkácsoláshoz mutatnak különféle ötleteket. Összegabalyodott a vezeték? Nem tudod, hogy szoríthatnál meg egy csavart egyszerűen? Less el néhány igazán kreatív megoldást!


csináld magad
Felújítási ötletek tavaszra
Már túl vagyunk a tél felén, lassan, de biztosan közeledik a tavasz. A hideg, szürke napokon jól esik tervezgetni, és lassan itt is az ideje: cikkünkben most néhány otthonfelújítós projektet ajánlunk!


csináld magad
Új külsőt kap a gyerekszoba
Kislánya szobáját alakított át saját maga egy kreatív anyuka. A projektről készült videót már több mint egymillióan lájkolták a közösségi oldalon.


Ötletek
Evőeszközök kreatív újrahasznosítása
Ezek a szürke, szomorkás, hűvös napok újra előhozzák a bennünk rejlő kreativitást: ilyenkor egyre inkább vágyunk arra, hogy alkothassunk. Olykor elég csak egy aprócska, nem használ, kopott tárgy és elkezd szárnyalni a fantáziánk. Akár néhány evőeszközből is csodákat készíthetünk, íme pár ötlet!
















Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság