Lakásfelújításra felkészülni: november elején OTTHONDesign Ősz kiállítás!

Hírek

Lakásfelújításra felkészülni: november elején OTTHONDesign Ősz kiállítás!

Az építkezési, felújítási hullám még mindig tart, sokan már a folyamat közepén tartanak, de vannak, aki még csak tervezgetnek. Bármelyik fázisban is járunk, mindig hasznos, ha minél több információ áll rendelkezésünkre a legújabb megoldásokról, a kínálatról, esetleg egyedi, személyre szabott szolgáltatásokról. Sőt jól jöhet egy szakember, aki egyes helyiségek megtervezésekor segít a legjobb megoldások kialakításában.

otthondesign4.jpg

(Fotó: Palkó György/gyorgypalko.com)

November 5-7. között az OTTHONDesign Ősz 3. alkalommal kínál lehetőséget az otthon kialakítását, belső helyiségek berendezését szolgáló termékkörök feltérképezésére. A kiállítók kínálata mellett speciális egyedi bútorok, design termékek, kiegészítők, tanácsadások, bemutatók, várják majd a látogatókat. Az idei kiállítás már a teljesen megújult HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ vadonatúj H pavilonjában várja az érdeklődőket.

A kiállítók által hozott termékek között található többek között bútor, burkolat (hideg és meleg), kandalló, kályha, design kiegészítők, szőnyegek, lakástextil, de még ajtó-ablak, pénzügyi szolgáltatás, tanácsadás is.

otthondesign5.jpg

Csak néhány példa a kiállítói kínálatból: Itt lesz például a Weitzer Parkett CONSTRUMA díjat nyert hőparkettájával, ami az idei év újdonsága. A DIEGO, melyről főként a padlóburkolat jut elsőként eszünkbe, ezúttal rendkívül színes szőnyegkollekcióját hozza el. Megtekinthetők lesznek a magas minőségű, innovatív megoldásokban gazdag GIL Trade műanyag ablakok. Lesznek tömörfából készült bútorok a Pfiffer Bútor jóvoltából. Az OTTI MAnufactura rendkívül impozáns kőburkolataival kápráztatja el a látogatókat. A Wellis legújabb fürdőszobai szaniter termékei mellett még kerti bútorokkal is meglepi a látogatókat. És ez csak ízelítő a felvonuló kínálatból, hisz több, mint félszáz kiállító mutatkozik be ezúttal.

otthondesign6.jpg

Magyar Design Pop Up Store néven ismét hazai tervezők hozzák el design kiegészítőiket, kisebb design bútoraikat, melyek a helyszínen azonnal meg is vásárolhatók. De ha az aktuális kínálatban nem pont az van, amit szeretnénk, a jelen lévő tervezőkkel akár meg is beszélhető és megrendelhető az egyedi design tervezésű tárgy az otthonunkba.

otthondesign7.jpg

Az OTTHONDesign Ősz kiemelt szakmai partnere, a Lakberendezők Országos Szövetsége ingyenes lakberendezési tanácsadást is tart a helyszínen, melyen majd előzetes bejelentkezés alapján lehet részt venni. a kiállítás színpadára pedig szakértői beszélgetésekkel készülnek, mely a látogatók számára hasznos tanácsokkal szolgálhat egy lakásfelújítás előtt.

otthondesign3.jpg

A design fókuszú és gasztronómiai kiadványairól híres BOOOK kiadó is jelen lesz, így színvonalas kiadványaiból is válogathatunk, akár már a karácsonyi ajándékozásra gondolva.

otthondesign2.jpg

  • Nyitvatartás: 2021. november 5-7. naponta 10-18 óráig (vasárnap 17 óráig)
  • Bejárat: I. kapu, Főépület
  • Jegyvásárlás: javasolt online előre a honlapon, vagy az október közepén induló Hungexpo App letöltését követően kedvezményes áron az app-ban.
  • Egyidejű kiállítás: november 6-7. között az Őszi Esküvő kiállítás is megtekinthető a kiállításra vásárolt belépőjeggyel.

otthondesign1.jpg

Bővebb információ: osz.otthon-design.hu (x)




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Egyedi gyerekszoba s. k.
Nem feltétlenül kell boltban vásárolni a babaszoba dekorációját – a saját kezűleg készített faldíszítés (néhány polccal megtoldva) sokszor jobb.


Ötletek
Cukorkafák dühös madarakkal
Cukorkákat „termő”, leszüretelhető díszfákat készített Weiss Panela Dunakeszin.


Otthon-bútor
Trükkös tükrök
A készen vásárolt bútorok sem feltétlenül készek olyan értelemben, hogy ne szabadna hozzájuk nyúlni, és még jobbá, szebbé varázsolni őket. Íme egy kiváló példa.


Szerszám-anyag
Fókuszban a jövő otthona
A CONSTRUMA csokor pavilonjai ismét teltházasak. Ez jó hír az építkezőknek, felújítást, lakásátalakítást tervezőknek, hiszen látogatóként igen széles kínálattal, számos újdonsággal találkozhatnak majd április 11-15. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.




Gép- és anyagújdonságok

Őserdő és tenger a tapétán


Gép- és anyagújdonságok

A szürke az új fehér


Gép- és anyagújdonságok

Extrém sportfavágó verseny a FeHoVán








Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság