LURVIG kollekció

Hírek

LURVIG kollekció

Az IKEA négylábú kedvenceinkre is gondolt, és egy szuper kollekciót alkotott számukra! 

Kis kedvenceink állandó társaink az otthonunkban, apró különcségeikkel és hatalmas személyiségükkel feldobják a mindennapjainkat.

PH164004.jpgNégylábú családtagjainknak persze csak a legjobbat szeretnénk: hogy kényelmes, biztonságos és boldog legyen az életük. Ennek érdekében az IKEA kutya- és macskakollekcióját a „valódi“ szakértők, vagyis a házikedvenceink szemszögét figyelembe véve alkották meg. Ahhoz, hogy igazából megértsük, mire van szükségük, úgy kell gondolkodnunk, mint ahogy a macskák és a kutyák. Ezért kutya- és macskabarát dizájnereket, illetve állatorvosokat vontak be a LURVIG sorozat fejlesztésébe. A kiskedvencek természetes igényeit és viselkedését alapul véve, a LURVIG termékek kedvenc szőrpamacsainkkal közös életünk minden alapvető igényét kiszolgálják.

PH164012.jpg

 




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
csináld magad
Önitató és önetető a kutyának: a nyaralás alatt is ellátja magát a házi kedvenc
Ilyenkor nyáron sokan szembesülnek azzal a problémával, hogyan lehetne megoldani több napos családi üdülés vagy kirándulás idejére házi kedvencük ellátását.  


csináld magad
13+1 hasznos tanács kezdő gazdiknak
A Royal Canin összegyűjtött minden fontos tudnivalót, tanácsot és ötletet, hogy a legjobb gazdi váljon belőled!  


Gép- és anyagújdonságok
Sérülésveszélyes a hinta, visszaveszik
Az Ikea arra kér mindenkit, hogy amennyiben Gunggung gyerekhintát vásárolt, haladéktalanul távolítsa el azt a gyerekek közeléből, és hozza vissza a legközelebbi Ikea áruházba, ahol visszakapja a teljes vételárát.


Ötletek
IKEA hack: adventi koszorú egy kicsit másként
Legyen idén rendhagyó adventi koszorúd: csak néhány IKEA-s hozzávaló szükséges hozzá.
















Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság