hirdetésMadáretető kamerával

Kert-balkon

Madáretető kamerával

Télen sokunk kertjébe húzódnak be énekesmadarak, akiket szívesen etetünk. 

Ha az etetőre felszerelsz egy képet és hangot jó minőségben rögzítő minikamerát, akkor a madarak viselkedését is megfigyelheted.

A munka a tervezést követően a kiszáradt fa kérgezésével, csonkolásával kezdődött. Ezután következett a faanyagvásárlás, az anyagok méretre vágása, a raklap szétszedése. A következő lépés a méretre vágott gyalult alkatrészek összeépítése volt, főleg ragasztással (a csavarkötések száma el-enyésző volt). Ezután már csak a tetőfedés, zsindelyezés maradt, valamint a fa szintetikus olajjal való átitatása a vízhatlanná tétel érdekében.

2_DSC_0072.jpg

Nemcsak a falak és ablakok vannak kimunkálva, hanem a terasz is.

3_DSC_0077.jpg

A többi épülethez hasonlóan a tetőt itt is bitumenes zsindely fedi.

4_DSCN5966.jpg

A ház padlóját két keresztléc osztja négy részre, és merevíti is egyben.

0_ind_2_DSCN5958.jpg

Alkotó: Kinsztler Zoltán, Kiskunhalas

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Hosszútávú megoldás fűtésszámlák ellen
Ha Önnek is elege van már abból, hogy egy zsák pénzt dob ki a fűtésre úgy, hogy közben se melege, se komfortérzete nincs, akkor döntsön a hőszigetelés mellett. Hatékony hőszigeteléssel nem csak télen jár jól! Nyáron a hőszigetelés megakadályozza a lakótér túlmelegedését is. 


Szerszám-anyag
Kommunikáló kapcsolók
Mire is való tulajdonképpen a kapcsoló? ? tehetnénk fel a kérdést, egy-egy gyártó katalógusát nézegetve. Alaposabban szemügyre véve némelyiket, hihetőnek tűnik, hogy ezeket már nem is kapcsoljuk valójában, hanem ?kommunikálunk? velük ? ahogy a prospektusok többsége írja. A lenyűgöző dizájnon túl a funkciók tekintetében is széles a választék.


Gép- és anyagújdonságok
Szuperfinom rezgőcsiszolás
A profi szerszámgépeket gyártó olasz Rupes cég BR135AE névre hallgató halk, nagy teljesítményű körtalpas rezgőcsiszolója a sík és ívelt felületek megmunkálására egyaránt alkalmas. Ellenőrzött, szuperfinom csiszolást tesz lehetővé különféle anyagokon. A speciális gumikámzsa pörgésgátló funkciót és a rotáció szabályzását látja el, valamint meggátolja a karcolást. Külső porelszívó rendszert is csatlakoztathatunk a gépre. A körrezgés átmérője: 5 mm, sebesség: 5000-10 000 ford./perc, teljesítmény: 300 watt, súly: 2,0 kg, nettó ár: 65 640 Ft. 


Gép- és anyagújdonságok
Kiszámoltuk! Ennyit spórolhat meg hőszigeteléssel és fűtéskorszerűsítéssel
Soha nem látott mértékű érdeklődés tapasztalható az energiahatékonysággal összefüggő ingatlanfelújítási munkák és építőanyagok iránt az újHÁZ Centrum tapasztalatai szerint.


Gép- és anyagújdonságok

Erősebb akkuval, mint hálózattal


Gép- és anyagújdonságok

Kompresszoros kinyomópisztoly


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság