hirdetés



Kiskonyha: gyakoroljuk a sütés-főzést!

Szerszám-anyag

Kiskonyha: gyakoroljuk a sütés-főzést!

Melyik gyerek ne szeretne segíteni anyának a konyhában, apának a bogrács mellett? (Vagy fordítva.)

Sajnos a kicsi gyerekek még nem mindent tehetnek meg, amit a szülők, hiszen az éles vagy forró tárgyak és berendezések kezelése bizony odafigyelést kíván. De nekik is be kell gyakorolniuk mindent, lehetőleg önfeledt játék keretében. Erre tökéletes ez a kiskonyha, amelyet Steigervald Róberték készítettek Veresegyházon 18×40 mm-es fenyő fűrészáru, valamint 4 és 21 mm-es rétegelt lemez felhasználásával. A méreteket némi gondolkodás és méricskélés után saját elképzeléseik alapján határozták meg. Az elemekből méretre vágásuk után a fatiplivel és faragasztóval állították össze a bútordarabot.  Az oldalfalakat aprószegekkel rögzítették a tűzhely vázához.

1. Az ajtókat apró zsanérokkal rögzítették, mágnesgomb tartja őket becsukott állapotban.

 

2. A tűzhely főzőzónái marással készültek, tökéletesen modellezve a platnik elhelyezkedését.

 

3. A tűzhely, a sütő és a csaptelep kezelőgombjai esztergált szekrényfogantyúkból készültek.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Családi étkezőasztal
Cikkünk elolvasásával Ön képessé válik gyakorlatilag bármilyen mintájú asztalfelület elkészítésére. Az ötlet pofonegyszerű: rajzoljuk be és vágjuk ki a motívum elemeit egy fa lapból, ragasszuk egy alapra, a réseket pedig töltsük fel vízhatlan hézagkitöltővel. Íme az asztal!


csináld magad
Vidám konyhasziget régi asztalból átalakítva
Nem mindig kell a teljes bútorzatot lecserélni egy renoválás során: néha az is elég, ha átfestjük a falakat és a bútorokat. Halmi Krisztina régi asztalból készített konyhaszigetet.


csináld magad
A legegyszerűbb DIY konyhasziget
A konyhasziget nagyon praktikus, főleg akkor, ha U-alakú konyhánk van. Pultként funkcionálhat, sőt, ha teszünk mellé két széket akár egy gyors reggelit vagy vacsorát is elfogyaszthatunk rajta.


csináld magad
Élethű makett: egy csodás babakonyha
Sokan készítenek kisebb-nagyobb babaházat gyermeküknek. Képeinken egy extra változatot mutatunk be, amely a­fféle időutazás is a múltba. Alkotó: Lovas Zsuzsanna Etelka, Salgótarján






Gép- és anyagújdonságok

Óriási ötletek apró balkonokhoz





hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság