hirdetés



Új USB-töltők és éjszakai világítás

Szerszám-anyag

Új USB-töltők és éjszakai világítás

Egyre nagyobb szerepet töltenek be a Legrand termékkínálatában az olyan csatlakozóaljzatok, amelyek speciális és multimédiás feladatokat is el tudnak látni, s amelyeknél a kiváló minőség esztétikus megjelenéssel párosul.

A cég kínálatában szereplő, túlfeszültség-védelemmel ellátott többfunkciós csatlakozóaljzatok előnye, hogy túlfeszültség-védelmet biztosítanak a csatlakoztatott eszközök számára is, és egyszerre több eszközt is csatlakoztathatunk hozzájuk. A túlfeszültség-levezető működéséről LED-es állapotjelzővel kapunk tájékoztatást.

Az egyik típusban ADSL kompatibilis 2xRJ45/RJ11 (IN és OUT) aljzat van, míg a másikban 2xUSB aljzat. A termék előnye, hogy a túlfeszültség elleni védelem az USB-n csatlakoztatott eszközökre is kiterjed, valamint az, hogy egy csatlakozóaljzathoz egyidejűleg három készülék is csatlakoztatható – ez otthon és az irodában egyaránt praktikus. A termék speciális kialakításnak köszönhetően az aljzat tetején csúszásgátlóval ellátott hely van a töltés alatt lévő telefon számára, így az biztonságos helyen könnyen elérhetővé válik. A termékek 1,5 méteres RJ11, illetve 1méteres micro-USB vezetékkel vannak szállítva.

Éjszakai világítás terén 2 új termék jelent meg a cég kínálatában. Alkonykapcsolóval ellátott LED-es éjszakai irányfény, melynek fényereje szabályozható. A LED 0,06 W teljesítményű, ami garantálja az alacsony fogyasztást. A fehér és fekete színben kapható termék dizájnja azonos a Legrand csatlakozódugókéval.

Azonos dizájnnal, de tartalék világítási funkcióval is rendelkezik a másik termék, amely dugaljba csatlakoztatva irányfényként szolgál, tetszés szerint ki- és bekapcsolható, fényereje pedig szabályozható. Áramszünet esetén automatikusan bekapcsol, és akkumulátora segítségével 2 órán keresztül biztosítja számunkra a világítást. A dugaljból kihúzva pedig elemlámpaként funkcionál. A világításról alacsony fogyasztású (0,06 W), nagy fényerejű LED gondoskodik, amely színével jelzi, milyen üzemmódban van éppen – Sárga LED: hálózati üzemmód, fehér LED: akkumulátoros világítás. A fény erőssége mindkét esetben szabályozható. Tartalékvilágítási módban a termék automatikusan a legnagyobb fényerőre kapcsol. Az akkumulátoros üzemidő végét villogó fény jelzi.

Mindkét megoldás praktikus otthonra, irodába és utazások, üdülések alkalmával, mivel könnyen hordozható.

A Legrand telefonok, tabletek, valamint MP3 és MP4 lejátszók töltésére is több lehetőséget kínál:

A meglévő kábel az USB-s csatlakozóalzatba közvetlenül csatlakoztatható, így semmi akadálya gyors töltésnek. Autóba javasolt a kettős USB töltő, amely szivargyújtó aljzatba csatlakoztatható és működést visszajelző LED-del ellátott. Maximális töltési áram: 2,1 A.

A Legrand termékkínálatában megtalálható új vezetékek úgy lettek kialakítva, hogy több típusú telefonhoz is alkalmazhatók legyenek– töltésre és adatátvitelre egyaránt. A 3 in 1 USB szett kimenetén 3 különböző típusú csatlakozó található: mini USB, micro USB, illetve Iphone (3/3s, 4/4s) csatlakozó, amelyek biztosítják a töltést és az adatátvitelt is. A kialakításnak köszönhetően mindig kéznél vannak a különböző változatok, mégsem lehet elhagyni őket, hiszen egymásba csúsztathatók. A Galaxy Tab-hoz is létezik 30 tűs USB töltő. Ezek 1 méter hosszúak, és akár 2,1 A töltési áramot is képesek továbbítani, ami biztosítja az eszközök gyors töltését.

A Legrand Multimédiás elosztósorok is több funkcióval bírnak. Mindegyikük el van látva túlfeszültség elleni védelemmel, és a védelmet a csatlakoztatott eszközök számára is biztosítják – még kikapcsolt állapotban is. Az elosztósorok igény esetén falra és bútorra is rögzíthetők.

Újdonság a magyar piacon az elosztótorony, amely forgatható testével és megjelenésével is formabontó az elosztók terén. Főkapcsolóval vezérelhető. Használatával egyszerre töltheti mobiltelefonját – a micro USB csatlakozóval –  és MP3 és MP4 lejátszóját, táblagépét, számítógépét is.

A Legrand feketében is kínál elosztósort 6-os csatlakozási lehetőséggel plusz RJ45-ös és TV (IN és OUT) aljzatokkal – természetesen gyermekvédelemmel ellátva, amely harmonikusan illeszkedik az otthoni „TV-sarokba”.

legrand.hu

(X)




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Ablakkönyöklő beépítése
Az ablakkönyöklő beépítése előtt mindenkiben felmerül a kérdés, hogy először vakoljunk és aztán szereljük a könyöklőt, vagy fordítva. Nos, mindkét megoldásnak vannak előnyei és hátrányai.


Szerszám-anyag
Kémény-információs szolgálat a Leier-nél
A szénmonoxid mérgezés egyre nagyobb veszélyt jelent. Felmérések szerint csak Budapesten 120 ezer embert fenyeget. A kéményeket évente szükséges ellenőrizni. A fűtési szezonok tapasztalatait évek óta begyűjti és elemzi Leier Hungária Kft. A cég szervíz szolgálatot indított.


Szerszám-anyag
Stabil karácsonyfatalp
A karácsonyfa díszítése során mindig gondot okozott Sebestény Istvánéknál Budapesten, hogy könnyű és kis átmérőjű talpa miatt könnyen megbillent.


Szerszám-anyag
Tedd meg most! Másokért, magadért!
Májusban a vérplazma adás duplán segítség. A Vascular Plazma országos plazmaferezis hálózata 7 helyszínen várja az önkéntes vérplazma adókat a Tedd meg most! akció keretében. 




Szerszám-anyag

Tapsoló készítése


Szerszám-anyag

Jóval hűvösebb tetőtér




Szerszám-anyag

Biztonságos vasbak

hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság