hirdetés



Mr. Praktikus ajánlata

Szerszám-anyag

Mr. Praktikus ajánlata

Szeret barkácsolni, építkezni vagy kertjét rendezgetni? Itt egy tipp, hogyan teheti meg olcsóbban! Kedvezmények, akciók barkácsolóknak, felújítóknak.

Lépjen ki a sablonokból és alkosson egyedit otthonában! Biztosan Ön is kedveli, ha vendégei dicsérik nappalija ötletes berendezését, konyhája praktikus megoldásait vagy kertje hangulatát. Ahhoz, hogy szerethető legyen otthona, időről-időre szüksége lehet különféle barkácseszközökre, lakberendezési tárgyakra vagy építőanyagokra. De hol találja meg mindezeket és miképp érdemes választania? Segítek!

Én az a típus vagyok, aki megfontoltan, alaposan utánajár a minőségnek és az áraknak, mielőtt döntene. Nemrég jutott tudomásomra, hogy a megújult Praktiker törzsvásárlói programmal még jobban járhatok, és amivel praktikusabb döntéseket hozhatok. Tegyen Ön is próbát!

A megújult törzsvásárlói rendszer minden jelenlegi és leendő tagunk számára azonnali kedvezményeket és egyedi ajánlatokat kínál. Közvetlenül a vásárlás után akár 10% azonnali kedvezményt kap a nem akciós termékekre, az elmúlt év költéseitől függően. A sávos kedvezményeknek és megváltozott értékhatároknak köszönhetően sokkal könnyebben érheti el a nagyobb kedvezményeket! Ráadásul 20% kedvezményt kap a Praktiker áruházakban elérhető szolgáltatások árából.

A Törzsvásárlói napokon egyedi kedvezményeket vehet igénye, ami lehet akár 15% kedvezmény vagy ingyenes házhozszállítás webáruházunkból.

Még megjegyezni is nehéz ezt a sok lehetőséget és kedvezményt! Csatlakozzon a Praktiker Plusz Törzsvásárlói programhoz és használja ki az Önnek járó kedvezményeket!

Regisztráljon ingyenesen bármely Praktiker áruházban a főinformációnál, vagy online a //www.praktikerwebshop.hu/torzsvasarloi_regisztracio oldalon!

Üdvözlettel:

Mr. Praktikus

(PR-CIKK)




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
csináld magad
Gyerekparadicsom a kertben: variációk játszóházakra
A játszóház nagyon sokféle lehet. Különbözhet anyagában, formájában, megoldásaiban. Mutatunk néhány lehetőséget, amelyek szintén érdekesek lehetnek gyermekeink számára.


csináld magad
Dekoratív kisasztalok a nappaliba
Minden hozzávalóval együtt gyakorlatilag néhány ezer forintból kihozható ez a két, igazán mutatós kisasztal, amit a kanapé mellé tehetsz.


Otthon-bútor
Versenyautó alakú postaláda
Otthon föllelhető maradékokból készítette Garbár Sándor ezt a postaládát Békésen. A kerekek egy kiérdemesült járókeretről származtak, a futómű zártszelvény, a láda anyaga 1,5-ös alulemez, a hűtőkeret 1,5-ös rozsdamentes lemez, a rács pedig egy ventillátorban szolgált korábban.


csináld magad
Készíts nyitható fedelű postaládát
Ha szükséged lenne egy új postaládára, mert a régi már tönkrement, akkor mutatunk hozzá egy barkácsötletet!











hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság