hirdetés



Építkezik? Felújít? Akkor irány az újHÁZ Centrum!

Szerszám-anyag

Építkezik? Felújít? Akkor irány az újHÁZ Centrum!

„Hova menjek, kihez forduljak, ha építeni, építkezni, felújítani szeretnék?” – egy egyszerű kérdés, amire egyszerű válasz adható: Az újHáz Centrumba! Ennél jóval érdekesebbek a miértek, és mindazon eredmények, amelyekkel az újHáz Centrum méltán válhatott a felújításban és építkezésben gondolkozók egyik legjobb segítségévé.

Az újHÁZ Centrum 1997-ben, Győrben, 5 építőanyag forgalmazó üzlet együttműködéséből jött létre. Regionális sikereiknek gyorsan híre ment, így 2002-ben elindulhatott az országos terjeszkedés, napjainkra közel 80 építőanyag telephellyel várja a vásárlókat.

Szinte nincs olyan része az országnak, ahol 30 kilométeren belül ne lenne legalább egy újHÁZ Centrum telephely. A hálózat – a válság idején, az építőipari piac gyengülése ellenére is – megőrizte vezető pozícióját, napjainkban első éves forgalmának közel hetvenszeresét teljesíti. A gyors növekedés titka leginkább a cég filozófiájában, a partneri-tanácsadói hozzáállásban, a széles termékválasztékban és a korszerű szolgáltatásokban rejlik.


„újHáz Centrum – Az építőanyagok forrása” – mondja a cég szlogenje, melyet hűen tükröz a kínálat sokszínűsége. A választékban az alaptól a tetőig valóban minden szóba jöhető építőanyag megtalálható, sőt, még annál is több: a cég kerti-kültéri megvalósításban, segédanyagokban, szerszámokban és más kellékekben is az építkezők, felújítók partnere hosszú évek óta. A minőség mellett a hálózatban forgalmazott termékek jellemzője a jó ár, hiszen egy ekkora hálózat, ilyen forgalom mellett könnyen tud folyamatosan versenyképes ár-érték arányt kínálni. A kedvező napi árak mellett a telephelyek folyamatos akciókkal kedveskednek a betérő vásárlóknak, akik kellemes környezetben, széles választékból, szakértői segítséggel tudják kiválasztani a számukra legmegfelelőbb megoldást. A cég a vásárlóit partnerként kezeli. Ez a garancia arra, hogy ügyfeleik a későbbiek során is mindig visszatérjenek, ha egy építő megoldásra van szükségük.
Felújítás vagy építkezés – e területen az újHÁZnak minden kérdésre van jó válasza. A kollégák tanácsadói szemlélete minden szinten fellelhető. A vásárlóknál felmerülő igényeket és problémákat megoldandó feladatként kezelik. Nagy szakmai tapasztalatuk révén könnyen átlátják azokat, és a helyzetnek megfelelően javasolnak terméket, tanácsolnak megoldást. Nem csupán az árukban gondolkodnak, hanem olyan megoldásokban, melyek az adott szituációban a leggyorsabban és legköltséghatékonyabban kivitelezhetők. Ismerik a legkorszerűbb trendeket és tudják, hogy a holnap kötelezettségei a ma lehetőségei.

újház centrum
Az elmúlt több mint 15 év számos elismerésben bővelkedett, ám ezek közül is kiemelkednek a több alkalommal is elnyert MagyarBrands és Business SuperBrands díjak, melyeket független szakértőkből álló bizottság ítél oda céltudatos, jól működő és felelősségteljes vállalkozásoknak munkájuk elismeréseként. A díjakat az újHÁZ Centrum a 2011, 2012 és 2013 években is elnyerte. Az újHÁZ Centrum vallja, hogy előrelátással, alapos tervezéssel, precíz kivitelezéssel az energiahatékonyságra törekvő építkezők és az energia-megtakarításra vágyó felújítók az átgondolt, korszerű technológiákba való befektetéseikkel a jövőben komoly költségeket spórolhatnak, hiszen egy újonnan épített vagy felújított ház gyakorta egy életre szól.
A cég gondot fordít a minőségi szakmai anyagok előállítására mind a szakemberek, mind a lakosság számára. Jó példa erre az évenként megjelenő Kisokos kiadvány is, mely idén konkrét energiatakarékossági tippeket, lehetőségeket tartalmaz. Emellett az újHáz folyamatosan frissülő szakmai tudástárral, webes publikációkkal, nemzetközi anyagok kivonataival áll a vásárlók és szakma rendelkezésére.

új ház centrum
A cég mérete, kínálata, hitvallása és országos lefedettsége méltán teszi az újHÁZ Centrumot az építkezők és felújítók kiemelkedő partnerévé. A folyamatosan bővülő hálózat pedig a legfőbb bizonyítéka annak, hogy az újHÁZ Centrummal érdemes együtt dolgozni!
www.ujhazcentrum.hu;     https://www.facebook.com/ujHazCentrum




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
5+1 praktika a csodálatos kertért
Mára beért az eddigi megfeszített kerti munka: pompáznak a virágok, érnek a fűszernövények, a pázsit pedig gyönyörű.


Gép- és anyagújdonságok
Keresletnövekedés és munkaerőhiány
Ez jellemezte az építőipart 2018. első félévében.


Kert-balkon
Így készülj fel a csapadékos tavaszi időjárásra
A kora tavaszi időjárás számos lehetőséget tartogat arra, hogy nekikezdjünk a ház körüli munkáknak. 


Hírek
Válságtanácskozásra hívták az építőanyag-kereskedőket
Rendkívüli kereskedői konferenciát rendezett a Mapei Kft., hogy segítsen felkészülni a küszöbön álló válságra. A rendezvényen mintegy 70 építőanyag-kereskedés képviselője vett részt.










Gép- és anyagújdonságok

Az építkezők is érzik a szakemberhiányt

hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság