Virágtartó, polc, asztalka X-elemekből


Olcsó alapanyagokból könnyen összeszerelhető X-elemekből ? amelyeket különböző variációkban szerelhetünk össze ? modul polcrendszert, asztalkát, virágtartót készíthetünk. A lakás hasznos és dekoratív darabjai lehetnek az X-elemekből épült kiegészítő bútorok.

Az X-elemek számtalan variációban egymásra szerelhetők vagy egymás mellé illeszthetők, tárolhatunk bennük borospalackokat, dobozokat, de egy elemet kiragadva készíthetünk belőle kis asztalkát is. Elkészítése valóban egyszerű, csupán a megfelelő számú X elemet kell legyártanunk. Néhány kiváló ötlettel szolgálunk a lehetséges alkalmazási módokról.

virágtartópolcasztalka

 

 

 

 

 

 

 Ezzel a bútorelemmel bármilyen stílusú helyiségben elhelyezhető bútor készíthető, tetszés szerint festhető. Elegáns bútorrá varázsolhatjuk az X-elemekből készült tárolót, ha az elemeket a szoba stílusának megfelelő árnyalatú vékonylazúrral, fapáccal, lakkal kezeljük, és a szobába illő alapanyagot választunk polc- vagy asztallapnak. A tároló ugyanakkor vidám, fiatalos bútordarabbá is válhat a megfelelő környezetben, vastag fedőrétegű festéket kapva.

ÍGY KÉSZÜL EGY X-ELEM

 

 

 


 

 

 


ÍGY SZERELJÜK ÖSSZE AZ X-ELEMEKET

Az X-elemeket középen tartórúddal erősítjük össze. Tetejüknél fatipliket és laposanyagot használunk. A fatipliket ragasszuk be a helyükre.

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Plusz szekrénypolcok s. k.
A kis alapterületű lakásban élőknek gyakran gondot okoz a ruhák, kabátok, cipők tárolása....
Különleges konyhapult
Egy jópofa ötlet megvalósításával teljesen megújíthatjuk otthonunkat.
Hangszerrel bútorozott szoba
A közelmúltban készítette Antal György feleségével, Ágnessel lányai szobabútorát....
Párás az ablak? Javítsuk ki!
Akár 20 százalékkal növelheti otthonunk fűtési igényét a túl magas beltéri páratartalom....

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION