hirdetés



Csónakágy

Gyerkőc

Csónakágy

Miután a kisfiú kinőtte a kiságyat, kapott a születésnapjára a családtól egy olyan ágyat, amiben szívesen alszik.

Az asztalos, Horváth Sándor elkészítette az ágyat (a csónak orra hatalmas játéktároló lett, aminek a teteje asztalként is funkcionál)...

...az anya, Weiss Pamela (Dunakeszi) pedig lefestette és dekorálta. A festéshez Pamela zománcfestéket használt.

MDF-lapból marógéppel tengeri csillagokat, kagylókat és vasmacskát vágott ki és be is festette őket. A csónak elejére halászhálót feszített, amire ráragasztotta a tengeri herkentyűket.

Hogy még nagyobb legyen az élmény, MDF-lapból halakat vágott ki, illetve készített két horgászbotot is farúdból és spárgából.

A csónak oldalára kötelet rögzített, a kötél végére a vasmacskát, így „ki is lehet kötni” a csónakkal. A horgászbotok spárgájának végére és a halakra mágnest ragasztott. Így a csónak éjszaka „csak” egy ágy, de napközben beülnek a csónakba, eleveznek valahová, kikötnek és horgásznak belőle.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
csináld magad
Kuckó a fán: a gyerekek örömére
A gyerekek imádják a saját házikót, ahová elvonulhatnak. Hát még ha a kuckó magaslati! Íme egy szép példa, gondolatébresztőnek mindazok számára, akik tavaszra szeretnének hasonlót építeni.


Ötletek
Helytakarékos gyerekszoba: ágy a magasban
200×90 centis matrac fér el ezen az ágyon, amelyet Kovács Viktor (hivatását tekintve fejlesztőmérnök) készített a gyerekszobába Budapesten.


csináld magad
Négy DIY kerti bútor
A kertek, udvarok kötelező kellékei a kinti bútorok. Tedd kellemesebbé a szabadban töltött időt nyárra, élvezd a napsütést egy kényelmes hintaágyon és kínáld meg vendégekeidet néhány finom koktéllal egy komfortos kiülőn.


Otthon-bútor
Mosdókörkép
Mutasd a fürdőszobádat, megmondom ki vagy! Igaz a mondás, és ezen belül még igazabb a mosdókra. A mosdó a fürdőszoba fontos, központi eleme, ráadásul a stílus szempontjából is meghatározó.











hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság