hirdetés



Disney On Ice: varázslatos jégfesztivál!

Kert-balkon

Disney On Ice: varázslatos jégfesztivál!

Minden korosztályt magával fognak ragadni A kis hableány, az Aranyhaj és a nagy gubanc, A szépség és a szörnyeteg, valamint minden idők egyik legnépszerűbb, Oscar-díjas animációs filmje, a Jégvarázs kalandos pillanatai egy vadonatúj jégrevüben.

Csatlakozzunk a Jégvarázs felejthetetlen szereplőihez - a vidám hóemberhez, Olafhoz, a szeszélyes hegyi emberhez, Kristoffhoz és hűséges rénszarvasához, Svenhez, miközben segítenek Anna és Elsa hercegnőknek – egy kalandos és varázslatos történetben.

Élvezzük, hogy “Ringat a víz” A kis hableány Sebastianjának lélegzetelállító előadásában, amint kiszabadul páncéljából, hogy együtt szelje a hullámokat Ariellel.

Gabalyodjunk össze a Csúcs Kiskacsa lármás közönségével, mikor meglátogatja őket a pimasz és bátor Aranyhaj és elbűvölő szövetségese, Flynn az Aranyhaj és a nagy gubancból. Engedjük, hogy magával ragadjon A szépség és a szörnyeteg látványos előadása, amint a szörnyeteg és kastélyának elvarázsolt személyzete színre lép.

Ez a show a mesék mágikus egyvelege lesz, ahogy a Disney On Ice elhozza e téli csodaországot hozzánk.
Jegyárak:     

Gyerekjegy: 4.900 forint
Ifjúsági jegy: 5.900 forint
Felnőtt jegy: 5.900 forinttól
        
Az előadások pontos ideje:     
Február 1., péntek 19:00
Február 2., szombat 11:00 és 15:00
Február 3., vasárnap 11:00 és 15:00

Ha többet szeretne megtudni a Disney On Ice-ról, látogasson el a www.disneyonice.hu weboldalra, a budapesti előadások kapcsán további info: www.livenation.hu




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Rusztikus pad
A nagyapa rég nem használt szekeréből már csak a két hátsó kereket és a tengelyt tudta megmenteni némi munkával Németh Károly Zalaegerszegen: csiszolás után jó adag szúölő, majd lenolaj került rá.


Gép- és anyagújdonságok
A panel is korszerűsíthető!
Cikkünkben bemutatjuk, milyen egy házgyári technológiával négy évtizede épült panelház energetikai korszerűsítési projektje.


Gyerkőc
Karácsonyi dekoráció skandináv stílusban
Készíts skandináv karácsonyi dekorációt fából! A gyerekek bevonásával a dekoráció elkészítése vidám közös időtöltés egy hideg délutánon.


Ötletek
Egyszerű és olcsó: macskakaparó újrahasznosított alapanyagokból
Csupán kisebb lécekre és kartonpapírra van szükség ennek a macskakaparónak az elkészítéséhez.






Gép- és anyagújdonságok

Stihl: itt vannak az Arcok!


Gép- és anyagújdonságok

A szakemberhiány ellenszere



hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság