hirdetés



Idén is összecsapnak a világ legjobb favágói

Kert-balkon

Idén is összecsapnak a világ legjobb favágói

November 3-án és 4-én visszatér a norvég olimpiai városba, Lillehammer-be a STIHL Timbersports Világbajnokság.  Szurkoljunk együtt a magyar csapatnak és az egyéniben is versenybe szálló Juhász Istvánnak!

Minden évben több ezren szurkolnak élőben az elit divízió legjobb favágóinak, a televízió képernyői előtt pedig milliók követték figyelemmel a nem mindennapi megmérettetéseket. Ez idén sem lesz másként. A világ több mint száz legjobb favágója ebben az évben, Norvégiában, Lillehammer-ben mérheti össze erejét és ügyességét, a versenyekből pedig a STIHL Timbersports magyar csapata sem maradhat ki. A Hakons csarnokban Juhász István, Hamvai Ferenc, Strúbel József "Dedi" és Bazsó Zoltán "Zoka" képviseli Magyarországot csapatban, Juhász István pedig egyéniben is harcba száll.


A magyar csapat tagjai nagy reményekkel tekintenek a csütörtöki kvalifikációra. Strúbel József "Dedi" úgy fogalmazott: fontos, hogy az első körben jussanak tovább a kvalifikációról, mivel ebben az esetben a döntőben könnyebb ellenfelet kapva növelnék esélyüket a kiemelkedő eredményre. "A világbajnoksághoz méltó komolysággal készültünk a versenyre, mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy maximális teljesítményt nyújtsunk" - mondta Bazsó Zoltán "Zoka", majd hozzátette: azért fognak küzdeni, hogy a magyar csapat bekerüljön az első tízbe. Hamvai Ferenc szerint ennek minden esélye megvan, ugyanis mindannyian top-formában vannak, s bízik abban, hogy az elmúlt hónapok kemény munkájának meg lesz az eredménye.


Juhász István rutinos versenyzőként vesz részt a küzdelmekben, hiszen 2011-óta minden évben megméretteti magát a Timbersports világbajnokságon. "Mindenképpen szeretnék a szombati egyéni döntőbe bekerülni, ehhez azonban elsőként a november 2-i kvalifikáción kell majd helytállnom" - mutatott rá, majd aláhúzta: nem mer jóslatokba bocsátkozni, de mindent meg fog tenni azért, hogy méltóképpen képviselje hazánkat.
A csapatversenyekre november 3-án, az egyéni küzdelmekre november 4-én kerül sor. Mindkét nap eseményeit és a magyar csapat küzdelmét élőben követhetik a www.stihl-timbersports.com weboldalon, valamint a www.facebook.com/stihltimbersportsHUN facebook-oldalon.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Hírek
Verdi: Aida - Koncertszerű előadás négy felvonásban, egy szünettel
Már Kocsis Zoltán is fontosnak tartotta, hogy a Nemzeti Filharmonikusok programján szerepeljenek teljes operák – ennek köszönhetjük az emlékezetes Richard Strauss-produkciókat, valamint Schönberg Mózes és Áron című művének rekonstrukcióját (ez szintén Kocsis munkája volt).


Gép- és anyagújdonságok
Sportfavágók a Hungaroringen
A Pickup & 4x4 Fesztivál keretében, a Hungaroringen rendezik meg az idei STIHL Timbersports Magyar Nemzeti Bajnokságot.


Ötletek
Sportfavágók a FeHoVán
A vadászati és horgászati érdekességek mellett sportfavágók versenyét is láthatjuk a FeHoVa kiállításon.


Hírek
Címvédés az Országos Fakitermelő Versenysorozat Döntőjében
Szeptember 10-én már kora reggel minden adott volt ahhoz, hogy egy rendkívül jó hangulatú, izgalmas fakitermelő versenynek adjon otthont a Bábolnai Gazdanapok. A koronavírus-járvány után visszatérő, négy regionális fordulóval újrainduló STIHL Országos Fakitermelő Verseny döntőjében 7 pályán összesen 28 csapat mutathatta meg szakmai tudását két fordulóban.








Gép- és anyagújdonságok

Extrém sportfavágó verseny a FeHoVán



hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság