hirdetés



A kert díszei

Kert-balkon

A kert díszei

Egy kis átalakítással, kreatív ötleteléssel sok tárgyat eredeti funkciójától eltérő célra is használhatunk.

Az áruházak például október végére, november elejére „időzítve” sokféle, különböző színű és változatos formájú mécsestartót árulnak.

Dókáné Orbán Sarolta Budapesten úgy gondolta, hogy nem feltétlenül kell szomorú jelentéssel, negatív töltéssel felruháznunk őket.

Mivel kertjükbe a piros szín illett, ilyen színűből vásárolt néhányat, majd az otthon talált, máshonnan kimaradt alapanyagokkal társítva a kert díszeivé tette őket – nyári estéken kifejezetten jó hangulatot teremtenek.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
csináld magad
Saját kezűleg készített kerti pihenősarkok
Tavasztól őszig jól esik minél tovább kint ücsörögni a szabadban, a friss levegőn. Különösen nagy öröm lehet egy kerti pihenősarok, ha például fáradtan hazaérünk a munkából. Cikkünkben most saját kezűleg megépített lazulós ötleteket mutatunk!


Kert-balkon
Magaságyás raklapokból
Egy ilyen ágyásban az a jó, hogy megművelése során nem kell hajolgatni. Raklapból készítve nem túl drága, cserébe egy többfős családot is képes ellátni zöldségekkel.


Kert-balkon
Grillező és bográcsozó egy építményben
Korábbi lapszámaink ihlették meg olvasónkat, Ilonczai Tamást Erdélyben, aki egyedi tervezésű, többfunkciós grillsütőt készített telkén. Az új, tartós és időtálló szerkezet nyugállományba helyezte a korábban „rendszerbe állított” (készen vásárolt) könnyű, instabil sütőket.


Kert-balkon
Kis kocsi a kerti munkákhoz
A kerti munkákat megkönnyíti ez a kerti kocsi, amelyben bőven jut hely a szerszámoknak a metszőollótól a gereblyéig. Nincsen felesleges keresgélés a munka előtt vagy után, minden egy helyen tartható. A kocsi kereken húzható, tolható, és könnyen elkészíthető.








Kert-balkon

Tavaszi metszés



hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság