hirdetés



Hogyan dekorálja lakását és helyiségeit fillérekből?

Kert-balkon

Hogyan dekorálja lakását és helyiségeit fillérekből?

Többek között erre is választ kaphat, aki ellátogat szeptember 20-21-én a 20. Hortus Hungaricus Kertészeti Szakkiállítás és Vásárra, Szigetszentmiklósra.

Ötleteket meríthet az Enteriőr verseny és Lakberendezési bemutatón, ahol szakemberek segítségével megálmodhatja, hogyan rendezze be élő és száraz növényekkel, vázadíszekkel, fali díszekkel belső tereit, teraszát, vagy milyen színek harmonizálnak egymással. Az ihletmerítést követően pedig a több mint 1000 négyzetméteres vásártéren mindehhez akciósan be is szerezheti a növény- és dekorációs kellékeket.


A nagy bevásárlás előtt persze mindenképpen érdemes megcsodálni hazai virágtermesztők legszebb termékeit – rózsa, liliom, orchidea – kiállítás formájában vagy faápolási tanácsokat kérni, de nem szabad kihagyni a Jövő Kertépítő Mesterei vagy a legkisebb, óvodás korosztály által épített bemutatókertek megtekintését sem.
Amíg a hölgyek vásárolnak, a család férfitagjai kipróbálhatják a legújabb kerti kisgépeket, és idén is nagy látványosság lesz a STIHL Timbersport láncfűrészes világbajnoki bemutató.


A család legkisebb tagjait sem fognak unatkozni, hiszen szombaton és vasárnap is gyermekműsorokkal várják őket a szabadtéri színpadon, de részt vehetnek egy ötállomásos ÖKO-játékban, ahol kiszámolhatják ökológiai lábnyomukat vagy megismerhetik a komposztálást, de kipróbálhatják az Óriás szelektív csúzlit is, és ha ez még mindig nem lenne elég, akkor az Öko kézművesszigeten a kézügyességüket is tesztelhetik.
A rendezvényre ingyenes VIRÁGJÁRATOK indulnak, a gépkocsival érkezők pedig ingyen parkolhatnak.


Ennyi program mellett biztos, hogy a család összes tagja, a kert és a lakberendezés szerelmesei megtalálják a számukra érdekeset, tehát az idei Hortus Hungaricust már most érdemes betervezni: szeptember 20-21. között a szigetszentmiklósi Nagybani Virágpiacon.


A rendezvényről még részletesebben a www.hortushungaricus.hu oldalon tájékozódhatunk.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
csináld magad
Így lesz az ágykeretből kerti bár
Egy ismert DIY blogger nemrég megmutatta, hogyan épített kerti bárt két ágykeret felhasználásával.


Ötletek
Napernyőjavítás gyorsan
A kerti, esernyő formájú nyitható napernyők egyik tipikus problémája, hogy a nagy igénybevételnek kitett csuklók egy idő után megadják magukat és eltörnek. De van megoldás!


csináld magad
Nyolc szép megoldás magaságyásra
Nemrég mutattunk egy egyszerű megoldást magaságyás építéséhez, de ha még egy kicsit inspirálódnál, mindenképp nézd meg a következő képeket! Hogy még mutatósabb legyen, fa helyett téglából is készítheted.


Szerszám-anyag
Alapcsomag a kertes házba: ezek a szerszámok legyenek mindig kéznél
Az elmúlt év egyik lakáspiaci tendenciája azt mutatja, hogy egyre többen költöznek ki a városokból és vásárolnak kertes házat, nyaralót, hogy természetközelibb, zöldebb környezetben éljenek. Sokan előzmények nélkül vágnak bele a lakhely és életforma változtatásba, így talán nem tudják, hogy melyek lesznek azok az alapvető szerszámok, amikre mindenképpen szükség lehet a ház körüli munkákhoz.




Kert-balkon

Guruló szánkó







hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság