hirdetés



Kerti csap oszlopkőből

Ötletek

Kerti csap oszlopkőből

Egy hónap alatt, nagyjából 6-7 óra munkával építette meg ezt a csapot Glávics Ágoston a Somogy megyei Batén, mert bár adott volt a vízóraaknában lévő csapcsatlakozás, ám a mindennapokban nehéz volt hozzáférni.

Ágoston ezért úgy döntött, kivezeti és kerti csapként használja. Egy barkácsáruházban látott kőhatású műanyagból készült kerti csapot. Úgy gondolta, ő is tud ilyet készíteni – szerintünk még jobban is sikerült. A fő nehézség, amivel meg kellett küzdenie, a csap beragasztása volt a kivágott lyukba. Nehezen kötött ugyanis bele. Több ragasztófajtát kipróbált, végül a sima csemperagasztó fogta meg a legjobban.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Tárcsagrill készítése
Többfunkciós kerti tárcsagrillt készített Erdei Imre Püspökladányon. Főbb funkciói:


Ötletek
Régi ládából a kert dísze
Egy fa ládából varázsolt funkcionális szépséget Weiss Pamela Dunakeszin.


Gép- és anyagújdonságok
Utak és tévutak a tökéletes kerthez
Senki nem fog úgy hozzá egy ház építéséhez, hogy felhúz egy falat, mondván, ha nem jó ott, majd lebontjuk. A kertrendezést is az alapoknál kell kezdeni. Kevés, ha szép virágokat, vagy stílusos kerti bútort választunk.


Ötletek
Fából készült italhordó kerti partikhoz
Kerti partiknál is nagy hasznát veheted a következő italhordónak: belepakolhatsz több palack italt, így egyszerűbb lesz kivinni.






Kert-balkon

Építsünk tavat





hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság