Bazaltkő kerti csap

Ötletek

Bazaltkő kerti csap

A természetes dolgok felé hajlik Ivanics Zoltán Miskolcon, ezért készítette ezt a szokatlan kerti csapot is.

Először egy szép darab mádi bazaltkő alját vágta egyenesre gyémántkoronggal. Utána egy 60 cm-es 20-as furatot készített az aljától, majd keresztbe is fúrt egy ugyanolyan átmérőjűt. Ötrétegű műanyag vízcsővel kötötte be, végül rögzítette a csaptelepet. A munka nagyjából öt órányi időt vett igénybe. A legnehezebb a két furat találkozási pontjának eltalálása volt.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
csináld magad
Három saját készítésű kerti zuhany
Veled is előfordult már, hogy kimelegedtél a kerti munkálatok közben? Jól esett volna egy hűsítő zuhany? A következő ötletek segíthetnek!


Gép- és anyagújdonságok
Az otthonodban ne a víz legyen az úr!
A víz nem csak áradásként tud jelentős károkat okozni, hanem úgy is, hogy apránként, szinte észrevétlenül szivárog be otthonunkba.


Szerszám-anyag
Készüljünk fel a télre
Szervezetünket is felkészítjük a télre vitaminok szedésével, legyünk ugyanilyen gondoskodóak a házunk táján is a Nilfisk magasnyomású mosóival és tartozékaival.


Kert-balkon
Kerti konyha és grillsütő
A kerti mobil konyha, grillsütő és mosogató lehetővé teszi, hogy a főzés minden mozzanata a kertben történjen.  Az étel előkészítésére, sütésre és a mosogatásra is alkalmas, valamint étkező asztalnak is kiváló kerti bútor kedvenc darabja lehet a családnak.




Gép- és anyagújdonságok

Így lesz tökéletes a kertünk




Gép- és anyagújdonságok

Tavaszi nagytakarítás a kertben








Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság