hirdetés



Egy hordó két új élete

Ötletek

Egy hordó két új élete

Egy elhasználódott, kidobott hordóra sikerült szert tennie Biró Szilviának Ráckevén. Úgy döntött, két asztalt készít belőle: egyet a teraszra, egyet a nappaliba.

Ilyen volt a hordó eredetileg.

Az interneten látott különböző hordóból készült bútorokat. Ő is szeretett volna magának, de NEM olyat, ami a neten van. Egyedit, mást, sajátot akart.

Rengeteget kellett csiszolnia, és az asztallapok sem éppen könnyen készültek (hulladék, tüzelőre szánt anyagokból), de megérte belevágni!

A hordó annyira rossz állapotban volt, hogy nagyjából három hetes munka van benne, azzal, hogy a faszeletkés asztallap műgyantával történő kiöntése a képek készítésének idején még hátravolt.

 

1. A hordó csiszolás után.

 

2. Belül is meg kellett csiszolni.

 

3. A pántokat lefestette.

 

4. A faszeletek összerakása nem egyszerű.

 

5. Ragasztás után jött a csiszolás.

 

6. Az asztallapot fémpánt tartja össze.

 

7. A másik asztallap lécekből készült.

 

8. Az ágszeleteket egyenként ragasztotta fel.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Forgóasztal felújítva
Keresztmamája hagyatékában találta ezt az asztalt Balogh Mariann Budapesten. Nagyon megtetszett neki, kidobni, elajándékozni nem akarta, hanem azonnal nekilátott felújítani.


csináld magad
Bárpult, minibár, bárszekrény otthonodban: így építsd meg
Szeretnéd otthonodban is átélni a bárok hangulatát? Szívesen meghívnánk vendégül barátaidat? Csak a pároddal szeretnél egyet koccintani egy nehéz nap után? Építs bárpultot, készíts mini bárt vagy bárszekrényt!


Kert-balkon
Mindenes mobilsütő
Bármikor könnyedén a kertbe vihető, pillanatok alatt felállítható, majd sütögetés után pár perc alatt szétszedhető és elszállítható sütögetőt készített Záhony Péter Budapesten.


Kert-balkon
Művészasztal székekkel
Arcfestéssel és csillámfestéssel is foglalkozik Megellai Katalin Veszprémben. Ezért olyan székeket és asztalt szeretett volna, amelyek feltűnőek, és a célnak megfelelnek.










Ötletek

Sakkasztal

hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság