hirdetés



Íves célszerszám

Ötletek

Íves célszerszám

 Egy íves rész kellett megcsiszolnia szobafelújítás közben Vörös Péternek Siófokon. Miután a szabadkezes próbálkozás nem nagyon sikerült, rögtönzött célszerszámot készített.

Egy darab 110 mm-es PVC-cső volt rá a legalkalmasabb, mert annak az íve volt megfelelő de tulajdonképpen minden esetben amekkora ív kell, akkora cső szükséges. Multigéppel hosszában elvágta kb. 2/3-nál, majd beleszabott keresztbe két lécet és hosszában egy másikat, nyél gyanánt.

Majd szabott egy megfelelő hosszúságú csiszolóvásznat és kétoldalas ragasztóval ráragasztotta. A célnak tökéletesen megfelel és tökéletes ívet lehet vele készíteni.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
csináld magad
Három ötletes és egyedi fali kulcstároló
Folyton keresed, hol a bejárati ajtó kulcsa? Hova tetted a garázsét? Készíts dekoratív fali tartót és akaszd rá őket! Három ötletes megoldást mutatunk.


Otthon-bútor
Rusztikus téglafal a nappaliban
Egyetlen hosszú hétvége alatt látványosan megújulhat a nappalink, ha végigcsináljuk a cikkünkben bemutatott tennivaló-lépéseket. A szeletelt, bontott téglákból bármilyen alakzatot kirakhatunk vagy leburkolhatunk, átvarázsolva az otthoni enteriőrt.


Ötletek
Félelmetesen jó aszfaltrajzok
Nézd meg a következő vidám aszfaltrajzokat és csempéssz mosolyt az arcodra!


Otthon-bútor
Kincset érő tetőtér
Ha a gyerekek érkezésével a család otthona szűkössé válik, sokan csak új ház vagy lakás megvásárlásában látják az egyetlen megoldást. Ám előtte érdemes a már meglévő ingatlanunkban rejlő lehetőségeket is feltérképezni.











hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság