hirdetés



Digitális vágódeszka

Gép- és anyagújdonságok

Digitális vágódeszka

A vágódeszka a konyha alapfelszereltsége, na de milyen lesz a jövő high-tech vágódeszkája? A Nardo Design formatervezése szerint a deszka közepére egy LCD-kijelző kerülne, amelyen digitális formában olvashatjuk a recepteket.
A jövő vágódeszkája ezen kívül képes videók és multimédiás fájlok lejátszására és megjelenítésére, így akár egy főzőműsort is nézhetünk húsdarabolás vagy zöldségpucolás közben. Természetesen nem fából, hanem akril lapból készül (amit ugyan gyakrabban kell fertőtleníteni, mert a fával ellentétben jobban kedvelik a baktériumok, na de legalább űrkorszaki), míg a deszka alsó részén gumilap helyezkedik el, így biztosan nem fog csúszkálni.

A jövő azonban még várat magára, hiszen hazánkban még nem lehet beszerezni ezt az igazi jövőbeli kütyüt. Addig is maradjunk a hagyományos fadeszkáknál, persze ki tudja mikor bukkan fel egy lelkes Ötlet Mozaik-rajongó, hogy elkészítette a favágódeszkába épített LCD televíziót. Nem lenne lehetetlen vállalkozás?


hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Láncfűrész és használata
Fakivágás, faaprítás, ma már szinte elképzelhetetlen láncfűrész nélkül. Persze amilyen hasznos szerszám, olyan veszélyes is lehet, de ha elővigyázatosan használjuk, lényegesen könnyebbé válik vele a munka.


Gép- és anyagújdonságok
Fizessünk kevesebbet a gázért
Februártól az Emfesz Kft. új, lakossági szolgáltatási csomagot kínál a fogyasztóknak. A gas.hu új, gazdaságosabb alternatívát jelent a lakossági ügyfelek számára.


Gép- és anyagújdonságok
Szóljon az advent a kreativitásról!
Az év utolsó hónapjában mindenki feleszmél: egy egész évnyi hajtás kellett ahhoz, hogy rájöjjünk, semmire sincs szükségünk, csupán tartalmas együttlétre barátainkkal és családtagjainkkal.


Gép- és anyagújdonságok
Intelligens légtisztítás
Tisztább lesz a lakásban a levegő és egészségesebb a környezet az új légtisztítókkal és légkondicionálókkal.




Gép- és anyagújdonságok

Mit tegyünk, ha húz a hideg?




Gép- és anyagújdonságok

Robotfűnyíró


Gép- és anyagújdonságok

Izgalmas fürdőszoba

hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság