hirdetés



Új, még erősebb akku a Bosch-tól

Gép- és anyagújdonságok

Új, még erősebb akku a Bosch-tól

Se közel, se távol nincs konnektor ott, ahol fúrnunk kell? A Bosch új 36 Voltos Lítium akkuja megoldja a gondot: nincs többé röghözkötöttség ilyen szempontból sem.
Jelentősen megkönnyítheti a rendszeresen áramvezetékektől távol dolgozók életét a Bosch legújabb fejlesztése, az új 36 Voltos Lítium, újratölthető akkumulátor. A helyhez kötöttség fogalma megszűnik, hiszen a nagy teljesítményű gépek mellől az új fejlesztések segítségével eltűnnek a zsinórok és a velük járó kábelrengeteg.
A modernebb technológiának köszönhetően egy vezetékes gép erejével dolgozhat, csak éppen kényelmesebben. Ezt a jelentős, új fejlesztést alkalmazták egy Bosch fúrókalapácsnál és két új fúrógépnél, amelyek a tesztek során egyöntetűen bizonyították, hogy nagyobb erő és hosszabb élettartam jellemzi őket.

A robosztus hármas

Az akkumulátoros gépek eddig is biztosították a kényelmet, ám a 36 Voltos feszültséggel ellátott új Bosch GBH 36V-LI professzionális fúrókalapács már erőben is felveszi a versenyt vezetékes társaival. Az új pneumatikus ütőszerkezettel például olyan gyorsan fúr, mint a legjobb 2 kilogrammos vezetékes fúrókalapács. Egyetlen feltöltéssel 150 darab, akár 26 mm mélységig terjedő lyukat képes könnyedén fúrni; vésőfunkciójának köszönhetően vezetékcsatornákat is kialakíthatunk vele, s a tesztek szerint a mesterek 40%-al gyorsabban dolgozhatnak vele, mint egy 24 Voltos vezetékes géppel.
A GSR 36V LI fúrókalapáccsal és a GSB 36V-LI ütvefúrógéppel teljes a csapat. A nagyobb teljesítmény érdekében egy Bosch motor működteti 2 sebességes áttétellel, amelyet a 36V lítium ion újratölthető akkumulátor hajt. Egy feltöltéssel akár 450 csavart is képes a fába csavarozni. Mindhárom gépre egyformán jellemző, hogy robosztus, ütésálló vázszerkezetet kaptak, így akár két-három méter magasból is leeshetnek, mégsem lesz semmi bajuk.


Modern, intelligens, felhasználóbarát

Jól ?kommunikál? is a gép, hiszen külsőleg egy töltésiszint-kijelző mutatja, mennyi energia lakozik még a cellákban. A telepeket akkor tölthetjük újra, amikor akarjuk, nincs memória-effektus. A HyperCharge fejlesztésnek hála az aksi mindössze 25 perc alatt 80%-os szintre töltődik fel. Ráadásul intelligens elektronikus cellavédelem védi a cellákat a túltöltéstől, túlmelegedéstől és a teljes lemerüléstől. A gépekhez mérten az akkumulátorok is ütésállók, hiszen ezt a célt szolgálják a gumi zárósapkák, amelyek elnyelik az esések és ütődések okozta rázkódásokat.



hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Eljött a barkácsolás ideje
Megkezdődött a nyári szünet, a szabadságolások időszaka. Ez a pihenés mellett kisebb-nagyobb otthoni, ház körüli feladatok elvégzésére is lehetőséget nyújt. A jó időben kifesthetjük a konyhát, rendbe hozhatjuk a kerti padot, felszerelhetjük a hintát, elkészíthetjük a grillezőt, a szabadság alatt új polcot szerelhetünk a nappaliba vagy a fürdőszobába, esetleg felújíthatjuk a szekrénysort. Nagymértékben megkönnyíti és kellemesebbé teszi a barkácsolást, ha a munka elvégzéséhez rendelkezésre áll a megfelelő eszköz.


Gép- és anyagújdonságok
Szemléztük: Szúró-, vagy dekopírfűrészek
Könnyedén kanyarog a szúró-, avagy dekopírfűrészn a fában, fémben és műanyagban, tökéletes egyenes vágásban vagy ívkövetésben. Asztalos mesterek és barkácsolók jobb keze, a szúró-, vagy dekopírfűrész.


csináld magad
Hasznos DIY kiegészítők barkácsoláshoz
Olykor a barkácsgépek sem tökéletesek, szükség lehet némi kiegészítésre, hogy például munka közben ne billegjen az adott tárgy. Kreatív olvasóink mindenre találnak megoldást: mutatjuk hasznos ötleteiket!


Gép- és anyagújdonságok
Mindentudó barkácsgép
Az egyre újabb barkácsgépek egyre újabb dolgokra képesek. Többnyire azonban egy-két, legfeljebb háromféle munkában vannak igazán otthon. Létezik azonban egy olyan gép is, amely ? különleges tartozékainak hála ? a legtöbb otthon előforduló munkához segédkezet tud nyújtani.











hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság