hirdetés



20 éve a közös úton

Gép- és anyagújdonságok

20 éve a közös úton

Nemrég ünnepelte fennállásának 20 éves jubileumát az ország meghatározó építőanyag-kereskedelmi hálózata, az újHÁZ Centrum.

A két évtizede tartó töretlen siker titka a hálózatot alkotó családi vállalkozásokban, a megbízhatóságban, a tudatos vállalatépítésben és a profizmusban rejlik.
Mérföldkövek
A vállalat elmúlt két évtizedében számos olyan fordulópont volt, amely elősegítette az építőanyag-kereskedelmi hálózat sikertörténetét. Az első jelentős horderejű lépés az volt, amikor az 1997-ben létrejött beszerzési társulás központi vezetősége átalakult, s ennek köszönhetően egy évvel később telephelyeik már lefedték a nyugati régiót is. 2005-ben az újHÁZ Kft zártkörűen működő részvénytársasággá alakult a további fejlődések elősegítése, az új perspektívák megnyitása érdekében, 2007-től pedig újHÁZ Centrum márkanév alatt megkezdték az egységes kommunikációt és tudatos márkaépítést is.
Az ezt követő években folyamatosan épült az hálózat, egyre nőtt az országos lefedettség, majd ezt a stratégiai irányvonal megújítása követett, melynek fontos mérföldköve volt a partnerprogram elindítása, az egységes arculat bevezetése, a sajátmárkás termékek bevonása a választékba, illetve a kínálat kibővítése hideg- és melegburkolati termékekkel.

Közös értékek mentén
"2017-ben ünnepeltük megalakulásunk 20 éves jubileumát. Büszke vagyok az eredményekben és díjakban tükröződő közös sikerekre, a megalakulás óta jellemző folyamatos fejlődésre és az állandó megújulásra. Arra, hogy még a gazdasági válság idején is rá tudtunk cáfolni a piaci környezetre" - mondja dr. Rázsóné Szórády Csilla, az újHÁZ Centrum cégvezetője, majd hozzáteszi: szerencsésnek érzi magát, hogy egy ilyen csapatot vezethet. Úgy véli, hogy bár az újHÁZ-at a profizmus, a szakmaiság, az elkötelezettség, valamint a kitartás teszi eredményessé, a vállalat az azt alkotó emberek és nagy múltú családi vállalkozások révén válik igazán sikeressé.
Juhász Attila, az újHÁZ Zrt. igazgatóságának elnöke, a Piramis Építőház Kft. ügyvezetője a siker másik pillérét a folyamatos telephelyi bővülésben látja. Ezzel kapcsolatban rámutat: fontosnak tartják, hogy olyan embereket és cégeket vegyenek be hálózatukba, akik egyrészről pénzügyileg stabilak, másrészről pedig gondolkodásukban és stratégiájukba is tudnak igazodni ahhoz a fejlődéshez, amit a vállalat két évtizede sajátjának vall.

Cél: újabb sikeres évtizedek
Az építőanyag-kereskedelmi hálózat jubileumi évére a koronát az elismerések sokasága és a húszéves ünnepség helyezte, melyre a bikali Puchner Kastélyszálló Lovagtermében került sor. Az impozáns környezetben megrendezett gálavacsorán a hálózathoz tartozó kereskedések vezetőin túl az építőanyag-kereskedelmi hálózat stratégiai beszállító partnerei is részt vettek. A cégvezető nyitóbeszédét követő kisfilmben pedig közösen idézték fel azt az utat, amelyen két évtizede járnak, és azokat a mérföldköveket is, melyek a sikereiket szavatolják.
A vállalat a korábbi évekhez hasonlóan 2017-ben is Superbrands díjat nyert, a folyamatos pénzügyi növekedés mellett pedig újabb telephelyekkel is bővülni tudtak, s bíznak abban, hogy a sikertörténet a következő évtizedekben is folytatódik majd.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
csináld magad
Játszóvár a kertben: a gyerekek imádják
Sok családban a gyerekeknek a karantén idején a játszótér hiányzott a legjobban. Sok családfő saját kezűleg varázsolt egyet a kertbe. Bemutatunk egy újabb megoldást.


csináld magad
Így tisztítsd meg az ereszcsatornát hat egyszerű lépésben
A fák lehullott levelei gyakran eltömítik az ereszcsatornát, így az esővíz nem tud lefolyni, komoly gondot okozva ezzel a kertes házban lakóknak. Itt az ideje kitisztítani, mielőtt beköszönt a kemény tél! Nézzük, hogyan érdemes csinálni!


Gép- és anyagújdonságok
Családi ház utólagos homlokzati hőszigetelése
Egy székesfehérvári családi ház kivitelezése kapcsán mutatjuk be a Knauf Insulation SMARTwall S C2 termékét.


Otthon-bútor
Felújítási 1×1
Mitől függ, hogy tényleg olyan lesz, mint amilyet elképzelt, amilyet szeretne? Vajon melyek azok a tényezők, amik eldöntik egy készülő burkolatról, hogy az, mennyire lesz olyan, mint amilyet a megrendelő megálmodott? A Mapei segítségével bemutatjuk, hogy mire ajánlott odafigyelni!








Gép- és anyagújdonságok

Gigantikus burkolólapok trendje



hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság