hirdetés



Felénk forduló fürdőfelszerelés

Gép- és anyagújdonságok

Felénk forduló fürdőfelszerelés

Mi lenne, ha minden fürdőszobai tárgy, bútor és berendezés el lenne forgatva – vagy meg lenne döntve – tíz fokkal? Nos, a formatervező pont ezt az ötletet vette alapul a Ravak új fürdoszobai berendezéscsaládjának kidolgozásakor.

A fürdőkádat, mosdót, a fürdőszobabútort és a csaptelepet is elforgatta, illetve megdöntötte. Nagyon kellemes benyomást keltő végeredmény született – ráadásul hasznos gyakorlati tartalommal.

A kádon például a szokottnál nagyobb rakodófelület alakult ki, amely ülőkeként is használható; a téglalap alakú mosdó elfordítása kényelmesebb hozzáférést tesz lehetővé, a sarok kivitelű mosdóban pedig a karunk nem ütközik a falnak használat közben.

A csaptelep tíz fokos szögben dől a kéz irányába, fogása így kényelmes, de a zuhanyozás vagy fürdés közben nem képez akadályt.

Részletek: ravak.hu




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Hagyományos beton – innovatív csomagolás
A Baumit folyamatos termékfejlesztésének fókuszában már hosszú évek óta olyan termékek állnak, melyek úgy tudnak hozzájárulni az egészségesebb lakókörnyezet kialakításához, hogy közben megfelelnek az egyre szigorodó környezetvédelmi előírásoknak és a fenntartható fejlődés követelményeinek is.


Gép- és anyagújdonságok
Mossunk okosan, buborékos mosógéppel
Ha anyáinknak régen azt mondtuk volna, hogy mossanak hideg vízzel, mert úgy is ragyogóan tiszták lesznek a ruháik, összehúzott szemöldökkel ingatták volna a fejüket. Pedig a Samsung legújabb ecobubble™ mosógépcsaládjával ez már lehetségessé vált.


Gép- és anyagújdonságok
Szellőző hőszigetelés Heraklith Agro-val
Egy Tolna megyében épülő sertésnevelde példáján bemutatva látszanak a Heraklith Agro termékelőnyei.


Gép- és anyagújdonságok
A télre készít fel a Praktiker
A Praktiker kínálatában beköszöntött a változás: polcain helyet kaptak a különböző szezonális kiegészítők, dekorációs termékek, legyen szó elegáns, praktikus, vagy stílusos darabokról.




Gép- és anyagújdonságok

Környezetbarát, olcsó klimatizálás


Gép- és anyagújdonságok

Biciklivel hajtott mobil faeszterga


Gép- és anyagújdonságok

Jót tenni jó!


Gép- és anyagújdonságok

Maximális rend a kert és a ház körül

hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság